Pagina's

vrijdag 8 december 2017

Secret Sint Swap Deel I: December DailyZoals je in mijn vorige post kon lezen deed ik dus net als 25 andere dames mee aan de Secret Sint Swap in het team van Bij Margriet.En behalve een brievenbuskadoosje krijgen moest ik natuurlijk ook een pakketje maken. Uiteraard wilde ik iets zelf maken, ook al had ik daar eigenlijk geen tijd voor. Je kent me hè? Margriet doet altijd graag moeilijk als het ook makkelijk kan...... Het idee in mijn hoofd was er al lang, maar met de uitvoering daarvoor werd traditiegetrouw weer veel te laat begonnen. (Ook al vind ik dat ik er dit keer goede redenen voor had (-;)Toen Noppes zich als vrijwilligster opwierp door in de verzenddoos te gaan zitten, speelde ik nog heel even met de gedachten me er gemakkelijk van af te maken.....Maar neeeeeeeeeee, jullie weten ook wel dat ik Noppes helemaal niet kan missen!Enniehouw; als kado maakte ik o.a. deze December Daily met Stampin' Up! materialen.


Ik liet bewust het jaartal weg, want misschien heeft de ontvanger dit jaar geen tijd meer om er aan te beginnen en kan ze dat volgend jaar alsnog doen.


En aangezien de ontvangster een grote muziekliefhebster is, begon ik het het dagboek met deze tekst (gevonden op het Internet).


Voor elke dag een pagina. Ik zal ze niet allemaal laten zien, want dat verveelt misschien (dat rijmt). Zo heb je toch een idee.Tussen sommige pagina's had ik een extra bladzijde gedaan om het wat persoonlijker te maken.Al met al werd een heel leuk boekje en had ik eerlijk gezegd best een ietsiepietsie moeite om het weg te geven. (Bloos)Om de ontvangster zelf ook nog iets te knutselen te geven, deed ik er een Do It Yourself pakketje bij voor de laatste dagen van december.Dit had overigens helemaal niks te maken met het feit dat ik een beetje in tijdnood zat....(-;Daarnaast maakte ik nog een december feestpakketje. Ja, ja, je zult het niet geloven, dat paste allemaal in die brievenbusdoos.


Over het december feestpakketje later meer.Dan nog even iets anders. A.s. vrijdag 15 december om 12.30 en 19.00 uur kun je bij mij de nieuwe catalogus en Sale-A-Bration folder komen afhalen en een gratis make-and-take volgen. De aanvangstijd van de middagsessie is vervroegd i.v.m. een dubbele afspraak. Heb je zin om te komen stuur me dan een mailtje. Er is nog plek.Zaterdag 16 december plaats ik weer een verzamelbestelling bij Stampin' Up!. Wil je nog iets mee bestellen laat het weten. Je krijgt dan ook meteen de nieuwe catalogus en SAB folder meegestuurd.Voor nu wens ik je een fijn weekend. Geniet van de sneeuw die misschien komen gaat, maar doe  voorzichtig.
6 opmerkingen:

Miranda V zei

Uk dacht tijdens het lezen al: dit is veeeel te leuk om weg te geven. Geweldig gedaan. En het DIY gedeelte is een super slimme oplossing voor je tijdsprobleem, maar daarnaast ook zo leuk voor de ontvanger om zelf nog wat te knutselen. Lekker bezig geweest Margriet, ik heb weer genoten van je foto's, verhalen en grapjes. ;-)

Rosalien Zwackhalen zei

Echt ontzettend leuk gedaan Margriet. ;)

Je@net zei

Wauw...wat zal dát een verrassing geweest voor de ontvanger. Echt een feestje om zoiets moois uit te mogen pakken. En al was het dan uit tijdnood, vind het een super leuk idee ook om zelf de laatste bladzijdes af te kunnen maken.
Het cadeau dat je zelf gekregen hebt ziet er ook al zo prachtig uit. Jullie hebben allebei veel tijd, zorg en aandacht besteed aan de albums!

Sarah zei

Zo geweldig!!! Ik zou dat ook niet kunnen afstaan. Maar de ontvanger hier van die valt met zijn gat in de boter!!! Zo tof!

Jantine zei

Wat ontzettend gaaf, Margriet...kan me voorstellen dat je even moest slikken toen je dit wegstuurde! Mooi zeg! Ik had best alle pagina’s willen zien 😃
Groetjes,
Jantine

alma.heijenk@gmail.com zei

Wow margriet, wat ziet dat er geweldig uit dat boekje. En wat een leuk idee!!!!.
leuk om je blog te lezen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...