Pagina's

donderdag 28 december 2017

Make-and-take en catalogus afhalenHet is inmiddels al weer 2 weken geleden dat klanten en geïnteresseerden de nieuwe voorjaarscatalogus en Sale-A-Bration folder bij me konden afhalen en een gratis Make-and-Take volgden. Tjonge, wat vliegt de tijd voorbij.Nadat we de catalogus onder het genot van een kopje koffie of thee gezamenlijk hadden doorgebladerd en alle nieuwe producten die ik al in mijn bezit had met oehs en aahs hadden bewonderd, was er nog tijd voor een Make-and-Take. We pimpten en klein pizza-doosje (deze blijven in het assortiment) met de nieuwe 18-delige stempelset Picture Perfect Birthday. Deze set is vanaf 3-1-2018 verkrijgbaar.


En we maakten er ook nog een bijpassend kaartje en envelopje bij.Het was een gezellige middag en avond. Erg leuk ook om zo samen de catalogus door te bladeren. Iedereen ziet toch weer andere dingen en er worden veel tips en ideeën uitgewisseld. Als het goed is moet nu iedereen die in de afgelopen maanden een Stampin' Up! bestelling bij me heeft gedaan de voorjaarscatalogus hebben ontvangen. Zo niet, geef dan een gil. Heb je de afgelopen maanden niet bij me besteld en heb je geen vaste demonstratrice, maar zou je wel graag een catalogus willen ontvangen, dan kan ik er tegen vergoeding van de verzendkosten eentje naar je opsturen. Stuur me in dat geval gerust een mailtje.Persoonlijk vind ik het erg leuk om een doosje met geld en een kaartje cadeau te geven. De feesttoeter en kaarsjes stopte ik ook in een zakje van cellofaan en om het nog wat extra feestelijk te maken strooide ik er witte en zilveren confetti bij. Klik hier voor meer inspiratie met de Picture Perfect Birthday set.Picture Perfect Birthday Stampin' Up! Photopolymer € 213 januari start Sale-a-Bration en dan plaats ik meteen een verzamelbestelling. Wil je mee bestellen laat het weten. Maar ook als je voor die tijd nog iets uit bijv. de kerstgids wilt, dan kan ik het nog voor je bestellen. Ik laat het dan rechtstreeks van Stampin' Up! naar jou thuis sturen. De verzendkosten zijn dan standaard € 5,95.Leuk dat je weer langs kwam en graag tot een volgende keer.5 opmerkingen:

Jantine zei

Dat was een gezellige middag, Margriet! Wat vliegt de tijd toch...
Groetjes
Jantine

Nancy Soetaert zei

toffe stempelset, leuke crea's ermee!

alma.heijenk@gmail.com zei

ook een erg leuke set...wordt weer lastig om te kiezen.

Epie zei

Superleuke serie kaartjes Magriet...
Fijne jaarwisseling alvast ,
Groetjes Epie

Ellen zei

Wat gaaf dat versierde doosje!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...