Pagina's

dinsdag 19 december 2017

Secret Sint Swap Deel II: december feestpakketje
Mijn 2e blogbericht van vandaag. Ik loop achter. Ik ben op dreef.Eerder schreef ik hier, hier en hier al dat ik meegedaan had met een Secret Sint Swap. Behalve de December Daily en Merry Kissmas vulde ik het brievenbusdoosje met een soort van december feestpakketje. Daarin zaten:- Een zakje met toeters om het nieuwe jaar in te luiden:Roltoeter en confetti gestempeld met Picture Perfect Birthday. Verkrijgbaar vanaf 3-1-2018- Een setje strikjes voor op de kerstcadeautjes:Strik ook gestempeld met Picture Perfect Birthday. Verkrijgbaar vanaf 3-1-2018
- Feestelijke rietjes voor op oudjaarsavond:Label gestempeld met Cheers to the Year nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt tot max. 2-1-2018- En glitter waxine lichtjes versierd met washitape (niet van Stampin' Up!):Het paste allemaal maar nét in het brievenbusdoosje. Maar al met al een leuk pakketje, dacht ik zelf.Leuk dat je weer langs kwam en graag tot de volgende keer!
3 opmerkingen:

Jantine zei

Wat knap dat jij zoveel in een brievenbuspakje weet te krijgen!!
En zulke leuke dingen, echt een verrassingspakketje.
Groetjes,
Jantine

Rosalien Zwackhalen zei

Super leuk gedaan Margriet. ;)

alma.heijenk@gmail.com zei

dat heb je weer erg leuk bedacht!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...