Pagina's

woensdag 30 mei 2018

Alweer een rouwkaartje )-:


Het is te gek de laatste tijd. Zoveel vrienden, familie en kennissen waarvan een van de ouders overlijdt...Het is best wel logisch natuurlijk. Ik ben op een leeftijd waarbij de ouders in mijn omgeving allemaal ouder worden. De meeste hebben de 80 al wel bereikt. Dan wordt de kans ook steeds groter dat er mensen ontvallen. Hard, maar het is niet anders.Deze kaart maakte ik met de set Rooted in Nature (of Puur Natuur in het Nederlands). Ik werd daarbij volledig geïnspireerd door mijn Duitse up-upline Tanja Kolar. Ik vond haar kaart zo mooi, dat ik hem bijna helemaal namaakte. Alleen de tekst is anders. Alle eer voor Tanja dus!
Ik knipte de 'Thinking' los en stempelde met het Labeler Alphabet de lettertjes 'Of You'. Beide teksten embosste ik met wit embossing poeder.
Nou, ik hoop dat dit voorlopig het laatste condoleance kaartje is. Volgende keer weer een vrolijker bericht. En nog maar 2 nachtjes slapen tot de nieuwe catalogus!Groetjes en een fijne dag,
Margriet3 opmerkingen:

Colien zei

De gelegenheid is misschien niet leuk, maar je kaartje is erg stijlvol en mooi!
grtz Colien

Jantine zei

Mooie kaart voor een verdrietige gelegenheid.
groetjes
Jantine

Je@net zei

Met deze set is het mogelijk om erg mooie en stijlvolle kaarten te maken voor deze gelegenheid. Mooi gedaan, Margriet!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...