Pagina's

vrijdag 11 mei 2018

Nieuwe Nederlandse stempelset Bloemen Zeggen MeerNa de vakantie en het mooie weer van de afgelopen week moest ik mezelf echt weer een schop onder mijn poezelige achterwerk kont geven om aan de slag te gaan met mijn nieuwe hobbyspullen.Het is inmiddels wel traditie dat ik altijd een kaartje, boekenlegger of label bij de nieuwe catalogi voeg, dus er was werk aan de winkel. Een druilerige Hemelvaart Dag leek me daar uitermate geschikt voor.Ik ging aan de slag me één van de vier nieuwe Nederlandse stempelsets Bloemen Zeggen Meer en maakte deze labels.Deze bloemetjes zijn gestempeld met de nieuwe In Color Lovely Lipstick en de steeltjes met Granny Apple Green.Tussen de bedrijven door ging ik nog even spontaan live op Facebook om te laten zien waar ik mee bezig was. Vind je het leuk om het ook even te zien of terug te kijken klik dan hieronder op het filmpje.
Ik maakte de labels ook nog in andere nieuwe In Colors, te weten Pineapple Punch...
 En Grapefruit Grove...
Kijk en dit is de nieuwe stempelset Bloemen Zeggen Meer en bijpassende Framelits Dies Springtime Impressions.
Bloemen Zeggen Meer Stampin' Up!


Leuke teksten hè? De 21-delige stempelset gaat € 31 kosten, de Framelits Dies apart € 35 en samen als bundle krijg je 10% korting: € 59,25. Hij is te bestellen vanaf 1 juni.Zou je graag meer inspiratie willen m.b.t. deze bundle zoek dan vooral ook op bijv. Pinterest met de naam Abstract Impressions. Zo heet namelijk de Engelse versie van deze set.En ik had het er in het filmpje al over. Zou je het e.e.a. eens in het echt willen bekijken? Er zijn nog enkele plaatsen vrij op mijn Catalogus Launch Party op vrijdag 18 mei (19.00 u) en zaterdag 19 mei (14.00 u).  Je kunt dan een jaarcatalogus komen afhalen en een make-and-take doen. Tevens kun je al een boel nieuwe producten en alle nieuwe kleuren in het echt bekijken, aanraken en bewonderen. Daarnaast probeer ik weer zoveel mogelijk voorbeeldjes met het nieuwe spul te hebben gemaakt. Want in het echt kijkt het toch heel anders als in de gids! Uiteraard zijn ook onze Zuiderburen en andere geïnteresseerden van harte welkom! Gratis voor alle klanten die het afgelopen half jaar voor minimaal € 30 bij mij besteld hebben. Alle anderen betalen een kleine bijdrage, maar krijgen die weer terug bij een bestelling.


Zie het bericht Info Nieuwe Catalogus + Gratis Make-and-Take voor de voorwaarden. Wel graag even opgeven, want ik heb beperkt plaats. Ik zou het kei leuk vinden je te mogen ontmoeten.Dank je wel voor het langskomen en een fijne dag nog!
2 opmerkingen:

Jantine zei

Heel gezellig ziet het er weer uit! Leuke stempelset!
Helaas ben ik dat weekend niet in de gelegenheid om naar je make&take te komen, jammer hoor!
Groetjes
Jantine

Je@net zei

Ziet er super gaaf uit.
Die bundle komt in elk geval op mijn boodschappenlijstje!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...