Pagina's

zondag 13 mei 2018

Een beetje wild en heel erg dom


Tjonge, jonge, hoe haal je het in je hoofd om in de Beekse Bergen zomaar bij de jachtluipaarden uit te stappen om de dieren van dichtbij te bekijken? Hoe dom kun je zijn?Je hebt het filmpje vast wel voorbij zien komen op het Wilde Web. Zo niet, dan moet je hier maar eens klikken. Nee, dan kun je veel beter Bij Margriet naar de wilde dieren gaan kijken. Dat is een stuk veiliger. (-;
Door het filmpje moest ik er aan denken dat ik nog ergens een paar wilde dieren in huis had..... Tijd om er eens wat mee te doen.Stempelset A Little Wild - Stampin' Up! -  clear € 25Gelukkig zijn deze leeuwen een stuk minder wild als die in de Beekse Bergen. Ze zijn zeg maar 'A Little Wild', want zo heet de stempelset waar hij uitkomt. Ik kleurde ze laatst met de Stampin' Blends in toen ik in het vliegtuig zat. Een prima bezigheid om de tijd mee door te komen. Nog maar een paar weekjes wachten en dan zijn de Blends weer verkrijgbaar. En joepie, er komen maar liefst 11 nieuwe kleuren bij!! (-:De stempelset A Little Wild heeft een hoog heb- en aaibaarheidsgehalte. Hij gaat mee over naar de nieuwe catalogus en is t/m 31 mei nog verkrijgbaar met 10% bundle-korting. Heb je plannen om hem nog eens aan te schaffen, dan kun je dat beter voor 1 juni doen dus.


Het strookje Cajun Craze Designpapier dat onder de labels uitkomt en ook de tekststempel komt uit in de nieuwe catalogus. Ik kan niet wachten totdat het 1 juni is! Kijk jij ook zo naar de nieuwe catalogus uit? Je kunt een exemplaar bij mij bestellen.Ik kleurde ook nog een kudde olifanten, roedel beren en een zwerm bijen..... Die moet ik binnenkort ook maar eens een bestemming geven. Uiteraard zal ik ze dan ook hier op mijn blog laten zien. Kom je dan weer kijken?
2 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er weer super leuk uit, Margriet!

Nicole Parmentier zei

Bij deze lieve leeuwtjes zou ik ook gewoon vrolijk uit de auto stappen hoor, ik zou ze zelfs een dikke knuffel geven ha ha. Wat slim om een voorraadje te kleuren in het vliegtuig. Ben heel benieuwd naar de rest van je creaties!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...