Pagina's

zondag 27 mei 2018

Hé jij daar!


Weet je wel hoe leuk je bent?


En hoe leuk deze nieuwe Nederlandse stempelset van Stampin' Up! wel niet is?De stempelset heet Bloemen Zeggen Meer (en Abstract Impressions in het Engels) en is verkrijgbaar vanaf 1 juni. Ik maakte er ook deze leuke labels met de tekst Veel Fleurige Groetjes mee.De streepjes onderaan het label komen uit de nieuwe set Birthday Backgrounds. Die gebruikte ik ook op deze vlaggetjes. De kleine smiley komt uit een oude SAB set Hello. Ik ben zo blij dat mijn favoriete kleurtje Mint Macaron weer terug van weggeweest is! Ik bewaarde er nog het één en ander van, waaronder het mooie lint. Dat komt nu weer goed van pas.Leuk dat je langs kwam en een fijne zondag nog. Creatieve groetjes,Margriet


4 opmerkingen:

Je@net zei

Ja....ik weet het! Die set staat dan ook bovenaan mijn boodschappenlijstje ;o)

Maria V zei

Wat een leuke labeltjes en de kleur is inderdaad heel erg mooi. Gezellig om aan een 'bosje' te hangen. Fijne, zonnige zondag.

Sarah zei

Mooi! Ik vond jou ook heel leuk en altijd inspirerend! X

Nicole Parmentier zei

Ik had nog helemaal niet gekeken naar de nederlandse teksten maar deze is idd wel erg leuk! Toffe tagjes!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...