Pagina's

woensdag 30 mei 2018

Kleine pakketjes papier | (opnieuw) aanmelden nieuwsbrief | laatste bestelling oude catalogusHaidiehai,Ik heb zojuist weer een nieuwsbrief verzonden. Ik ben begonnen met een nieuwe lijst waarvoor je je i.v.m. de nieuwe Privacy Wetgeving opnieuw hebt moeten aanmelden. Wel aangemeld maar niet ontvangen? Check je map met ongewenste mail of laat het even weten. Nog niet aangemeld? Stuur dan een mailtje waarin je schrijft dat je mijn nieuwsbrief wenst te ontvangen.Degene die mijn nieuwsbrief wel hebben ontvangen of me op Facebook volgen hebben al kunnen lezen dat ik weer een lading kleine pakketjes papier ga snijden. Alle informatie hierover staat op deze aparte info pagina. Het papier en ook lint is al te reserveren en zal ong. 10 juni uitgeleverd worden.Donderdag 31 mei is de laatste kans om producten die uit de collectie gaan te bestellen. Mijn verzamelbestelling gaat om 10.00 uur de deur uit. Heb je nog iets uit de oude catalogus dat je heel graag wilt hebben, dan is dit je laatste kans. Vergeet ook de verdwijnende kleuren refills en/of papier niet. Je vindt de retired producten hier.Groetjes uit een broeierig warm Veldhoven,

Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...