Pagina's

zaterdag 26 mei 2018

Stampin' Up! kleuren paspoort


Speciaal voor de bezoekers van mijn Catalogus Launch Party van vorige week maakte ik een 'kleuren paspoort'.
Dat wil zeggen.....
Ik maakte een boekje naar aanleiding van een voorbeeld dat ik op het Wereld Wijde Web zag, maar paste dat naar mijn idee aan. Achteraf gezien was het niet zo handig om dat in Word te doen. En al helemaal niet als je een perfectionist bent zoals ik. Uiteindelijk was ik een halve dag en een kwart pak papier verder en toen was het nog niet naar mijn zin.... Vooral het dubbelzijdig uitlijnen van de strookjes bleek lastiger dan gedacht.

Al doende kwam ik er achter dat het voor mij alleen ook geen doen was voor iedereen een kant en klaar boekje te maken... Ik besloot daarom me te beperken tot enkele voorbeelden, sneed meer dan 1000 strookjes van 1x 6 centimeter in de 2018-2019 kleuren en mijn gasten mochten ze zelf inplakken. (-:
Goed opgelost toch? Ja ja, ik leer het nooit wel...
Het is een klein zakformaat boekje met daarin alle drieënvijftig kleuren van Stampin' Up! in 2018-2019. De prachtig nieuwe kleuren palletten komen zo veel mooier uit dan in de catalogus. Klik vooral eens op de bewegende beelden hieronder. Dan snap je wat ik bedoel.
Voor de naam van elke kleur plaatste ik 4 rondjes. Deze staan voor de betreffende kleur Inkt, Navulling, Papier en Stift en kunnen afgevinkt worden als ze in het bezit zijn. Ik had namelijk gemerkt dat veel van mijn klanten niet wisten wat ze nou eigenlijk allemaal hebben en het soms lastig vinden de kleuren van elkaar te onderscheiden. Met echte stukjes cardstock kijkt het toch een stuk gemakkelijker. Het boekje werd dan ook goed ontvangen.
Zo, dat was een heel verhaal over het kleuren paspoort. Nog 6 nachtjes slapen en dan gaat de nieuwe catalogus online. Donderdag 31 mei plaats ik nog een laatste bestelling uit de oude catalogus en dan plaats ik vrijdag 1 juni rond het middaguur mijn eerste verzamelbestelling uit de nieuwe gids.  Ik ga een drukke week tegemoet met het uitkomen van de nieuwe gids, een paar ziekenhuisbezoeken, nog een kans op het tennis kampioenschap en mijn verjaardag. Dus wil je mee bestellen laat je het dan s.v.p. op tijd weten? Ik ben je eeuwig dankbaar! {Smak}
Leuk dat je weer langs kwam. Groetjes en geniet van het mooie weer,
Margriet

2 opmerkingen:

Nicole Parmentier zei

Whoaaa meer dan 1000 strookjes snijden.. ik moet er niet aan denken! Maar het is wel een heel gaaf boekje!! Ik heb zelf een kleurenwaaier van al mijn papier en een swatchbook voor mijn inkten, handig en leuk om de juiste kleurtjes te zoeken.

Creatieve mama van 3 kanjers zei

Wat gaaf, kan ik deze ook bestellen?groetjes ghislaine
gbc-zijlstra@live.nl

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...