Pagina's

dinsdag 20 november 2018

Black Friday Deal dinsdag 20-11 | sneakpeeksGoedemorgen!


Allereerst de Black Friday Deal van vandaag.


Stampin' Up! geeft al 10% korting op deze bundle. Ik doe er alléén vandaag 30% bovenop. Mooier kan ik het niet maken. Wil je deze leuke kerstbundel mee bestellen stuur me dan vandaag nog een mailtje of bel!Gisteren ontving ik als één van de eerste Nederlandse demonstratrices mijn pre-pre-order uit de nieuwe voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration folder. Pre-pre omdat dit een pre-order is op de pre-order. Snappie?Ik zal het uitleggen. Alleen de demonstratrices die naar OnStage zijn geweest kunnen al een pre-order plaatsen. Deze komt vóór de pre-order die alle demonstratrices vanaf 5 december kunnen plaatsen. Omdat ik een dagje eerder als de rest al in Amerika had ge-orderd kreeg ik hem een keer als eerste (?) binnen. Da's wel noemenswaardig, want normaal loop ik altijd overal achteraan. (-;


Dit mocht hem zijn. Op mijn Creatieve Facebook Pagina vroeg ik aan de lezers met welk product ik als eerste iets zou maken. Velen zeiden de So Hoppy Together Kikker stempelset.Dat vond ik wel een goed idee! Klik op onderstaand plaatje voor een kort filmpje. (-:


Wordt vervolgd zullen we maar zeggen.


Fijne dag!

Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...