Pagina's

maandag 5 november 2018

Kerstinspiratie | Klein feestjeHoi hoi,


Nog even snel een blogbericht voordat ik morgen naar de USA vertrek om daar OnStage te kunnen bijwonen.Allereerst wil ik wat kerstcreaties met jullie delen.De figuurtjes op onderstaande kaarten komen uit het Santa's Workshop Specialty Designer Series Paper.


De geruite achtergrond stempel heet Buffalo Check en kost € 18. Dit is met stip mijn meest gebruikte stempel uit de najaarscatalogus. Ik hoop dan ook dat hij mee overgaat naar de voorjaarsgids, maar ik ben er bang voor.... Ik weet het woensdag! (-:Ook maakte ik nog een labeltje in alternatieve kerstkleuren.Weer eens wat anders. Ik vind hem kei leuk geworden. De kleurtjes zijn Garden Green en Crushed Curry.Ook had ik nog wat te vieren. Afgelopen vrijdag kwamen de ranglijsten van het afgelopen Stampin' Up! jaar uit. Een Stampin' Up! jaar loopt van 1 okt t/m 30 sept. En het afgelopen jaar heb ik weer 3 mooie podiumplekken verdiend:- Nummer 3 in Sales
- Nummer 4 in Recruiting
- Nummer 2 in Leadership- Nummer 3 Algemeen van Nederland.Potjandriedubbeltjes, wat ben ik blij met deze 3e plek op de Stampin’ Up! ranglijst van Nederland! Een hele mooie plek, temeer ook omdat ik i.v.m. privé-omstandigheden veel minder ben gaan werken. Een driedubbeldikke dank je wel aan mijn team en klanten en lezers van mijn blog, waaraan ik deze plaats te danken heb!!Welnu, morgenvroeg om 05.00 uur vertrek ik richting Schiphol om vandaar uit, via Detroit, naar Orlanda te vliegen. Op woensdag mogen alleen Demonstratrices met een titel van Zilver Elite en hoger naar het Walt Disney Thema Parc Epcot. Ook krijgen we dan al onze conferentie tas met daarin, jawél, de voorjaarscatalogus + de Sale-A-Bration folder. Whoehoe! Ikkenniewachtnie! Ben zo benieuwd.Op donderdag, vrijdag en zaterdag is dan OnStage Live met heel veel tips, inspiratie, classes, trainingen, presentaties, stempelen en gezellig samenzijn. In Nederland is er a.s. zaterdag een verkorte versie in Utrecht. En alhoewel ik me had voorgenomen dit jaar niet te swappen, kreeg ik het zaterdagavond toch weer op mijn heupen en heb een aantal swaps gemaakt.


Ik kan toch niet met lege handen aankomen. ((-; Ik show ze later.A.s. vrijdag bestel ik gewoon vanuit de Verenigde Staten. Er moet tenslotte brood op de plank komen. Wil je iets mee bestellen dan mag je me gewoon mailen en dan stuur ik je bestelling rond de 15e door. Of je kunt hem de 16e (na afspraak) komen afhalen. Het kan wellicht iets langer duren voordat ik de mail beantwoord, maar ik lees ze allemaal.Dat was het weer voor vandaag. Wil je mijn avonturen in de USA mee beleven, volg me dan op mijn Creatieve Facebook Pagina.Voor hier zeg ik; See you later alligator!Groetjes,
Margriet

1 opmerking:

Je@net zei

Gefeliciteerd, Margriet. Echt super goed gedaan!
En wat ziet het er allemaal weer leuk uit.
Ben benieuwd naar je swapcreaties.
Fijne dagen gewenst, geniet ervan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...