Pagina's

vrijdag 23 november 2018

DE Black Friday Deal van 2018
Eindelijk is het officieel Black Friday.Stampin' Up! beloofde met een geweldige deal te komen, maar er zaten zoveel uitzonderingen op en mitsen en maren aan, dat ik bij wijze van hoge uitzondering besloot om er vanaf te wijken. Het kost mij anders veel te veel tijd om het allemaal uit te zoeken en splitsen in wat wel en wat geen korting heeft. In die tijd doe ik liever wat anders, zoals kaartjes maken. (-;Dus voor één keer een prachtige Black Friday deal: geldig van vrijdag 23-11 t/m woensdag 28-11-2018: 

 

10% KORTING OP ALLE PRODUCTEN UIT DE JAAR CATALOGUS!En met alles bedoel ik ook echt ALLES uit de jaar catalogus. Bundles, Big Shot, Stamparatus, Trimmer enz. enz. Ik ben normaal niet van de kortingen, maar ik doe voor één keer gek.Wil je van deze actie gebruik maken of wil je een bestelling uit de najaarscatalogus plaatsen, mail deze dan z.s.m. naar me door. Vanavond om 20.00 uur plaats ik een verzamelbestelling. En let op: bestel je voor zondag 25-11 voor meer dan € 100, dan mag je óók nog een gratis inktpad uitkiezen. Ik doe niet alleen gek, mijn boekhouder verklaart me ook echt voor gek! Ze kunnen het beter Gekke Vrijdag noemen i.p.v. Black Friday. (-;In verband met de Black Friday Deals plaats ik a.s. woensdag 28-11 wederom een bestelling. De standaard verzamelbestelling van vrijdag 30-11 komt hiermee te vervallen.Let op: i.v.m. technische problemen in het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt duurt de levering langer dan dat je van ons gewend bent. Stampin' Up! doet er alles aan om de achterstand in te lopen, maar ondanks dat is de verwachte levertijd vanuit Duitsland naar mij thuis toch 7-10 dagen.  Morgen en zondag nog een nieuwe persoonlijke deal van mij. Mis hem niet!Groetjes en een fijne dag,Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...