Pagina's

zaterdag 24 november 2018

Forever Lovely | Black Friday Deal zaterdagGoedemorgen op deze donkere zaterdagmorgen.Ik ga proberen de ochtend wat op te fleuren met een vrolijke kaart.


Ik maakte hem met een set uit de nieuwe voorjaarscatalogus, de Forever Lovely. Op mijn Creatieve Facebook Pagina kun je een live filmpje terug kijken waarin ik uitleg hoe ik hem heb gemaakt.


De kaart is voor een groot deel nagemaakt van een kaart uit de nieuwe catalogus. Ik gebruikte alleen een andere kleurencombi. Helaas kan ik de kaart uit de catalogus niet laten zien, want het is ons ten strengste verboden om de inhoud van de catalogus al te laten zien.Zoals beloofd heb ik nog een nieuwe Black Friday Deal voor jullie.


Deze deal is alléén vandaag geldig. Mijn Black Friday deal van vrijdag (10% korting op alles uit de JAAR catalogus) loopt nog t/m woensdag. Je kunt ze wel combineren want ik bestel woensdag pas weer.Morgen weer een nieuwe deal. Ik wens je een fijne zaterdag!Groetjes,
Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...