Pagina's

maandag 25 maart 2019

Birthday Cheer | Verjaardagskaarten | Laatste week SAB


Hey, hallo en goedemorgen. Een nieuwe week alweer en we gaan er weer fris tegen aan.


Afgelopen weekend heb ik een paar verjaardagskaarten gemaakt en meteen ook een filmpje opgenomen. Ja ja, ik heb de smaak te pakken. (-;






Wil je weten hoe ik de kaarten heb gemaakt en welke materialen ik heb gebruikt bekijk dan het filmpje op mijn YouTube kanaal. Het duurt minder dan 10 minuten.






De laatste week van Sale-a-Bration is ingegaan. A.s. vrijdag doe ik de laatste Sale-a-Bration verzamelbestelling van dit jaar de deur uit. Heb je plannen om binnenkort nog te bestellen, wacht dan niet tot april. Want alleen deze week mag je nog gratis cadeaus uitkiezen! En bij een bestelling vanaf € 275 krijg je nog eens € 27 extra rewards, bovenop de 10% standaard rewards.



Ik schrijf het nog maar een keer. Vergeet ook niet dat de 2017-2019 In Colors binnenkort uit het assortiment verdwijnen. Beter nu cardstock of refills bijbestellen (mét eventueel een gratis cadeau), als straks misgrijpen.






Deze week ook de laatste kans om een aantrekkelijk starterspakket af te nemen en demo te worden. Je kiest voor € 230 aan spullen en hoeft er slechts € 129 voor te betalen. Geen verplichtingen verder of addertjes onder het gras. Mail of bel me voor meer info.



Groetjes en een fijn begin van de week,

Margriet

2 opmerkingen:

Je@net zei

Erg leuke kaarten, Margriet!

Mariken zei

Wat zijn je kaartjes weer gaaf! Zo mooi, met veeeel wit, love it!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...