dinsdag 11 juni 2019

Just floating by to say hiHoi hoi,Dit is mijn 2e blogberichtje van vandaag. De eerste vind je hier. Graag wil ik mijn blog weer wat nieuw leven in blazen en wat hoger in Google komen. Je zou me daarbij enorm helpen als je een reactie achterlaat.Vanochtend liet ik op mijn Creatieve Facebookpagina live zien welke producten ik als eerste uit de nieuwe catalogus besteld heb. Mocht je het leuk vinden, dan kun je het nog terug kijken (en dan tevens horen hoe hard ik mijn knie live aan de tafelpoot stootte. Hij doet nog zeer!)Ondanks dat ik het vandaag hartstikke druk had, kon ik het niet laten om met één van de leukste sets uit de catalogus aan de slag te gaan. Tenminste..... dat vind ik dan. De We'll Walrus Be Friends. Alleen om de titel zou ik hem haast al ongezien willen kopen. (-;Ik maakte er deze leuke labels mee:Vorig jaar in Canada hebben we een hele kolonie Walrussen in het echt en van dichtbij gezien. Zonnend op de rotsen en zwemmend in de zee. Daarbij zaten enkele enorm grote exemplaren. En een herrie dat ze maakten! Zo ontzettend grappige, boerende geluiden. Ik denk dat het daarom is dat ik deze stempelset zo geweldig leuk vind.


De 13-delige Cling stempelset kost € 27 en is bij mij te bestellen.


Ik weet zeker dat je deze set nog heel vaak bij me terug ziet komen.Leuk dat je (weer) langs kwam en misschien wel tot morgen. Want er staat alweer een nieuw blogbericht klaar. Laat je een reactie achter? Dank je wel!Groetjes,
Margriet

10 opmerkingen:

Jessica Mens zei

Wauw wat een superleuke labels!! 👍🏻

Renate zei

De walrussen zijn echt SUperleuk!!Wat een leuke labels weer!!

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Ik heb deze set niet als nummer 1 staan, maar zoals jij deze labels hebt gemaakt ontzettend leuk.
Je brengt me aan het twijfelen@!🤔🤣

Anne zei

Wat een leuke labels zijn het geworden......
Groetjes Anne-Marie

Marl11n zei

Leuk dat jij je blog wat nieuw leven in blaast, wat een ontzettend leuke labels, gave set 😎

kaneeltje zei

😂😂😂ik wist het dat jij voor deze zou gaan vallen! Hij is geweldig! Hier eerst even sparen....

Je@net zei

Wat zijn ze leuk geworden, Margriet!

Annemarie en Merit zei

wat een gave labels heb je gemaakt, met die leuke walrussen.
Er is weer zoveel leuks he...gezellig dat je weer wat vaker je blog wilt gaan "bewonen"we komen graag op visite.

Liefs Annemarie en Merit

Mieke zei

Hele leuke labels zijn het geworden Margriet, de set staat hoog op mijn verlanglijstje! ;)

Bianca zei

Ik wist niet eens dat dit jouw favoriete set uit de nieuwe AC is. En vroeg mij gisteren na je filmpje gelijk af, wat je er mee/van zou maken.
Zijn erg leuk deze labels!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...