Pagina's

maandag 24 juni 2019

Reispapieren Incentive Trip 2019 Stampin' Up! | vakantie-sluitingEen beetje later als de rest heb ik ook mijn reispapieren voor de 2019 Incentive Trip van Stampin' Up! binnen gekregen. Gelukkig maar, want ik begon me al een ietsiepietsie zorgen te maken. (-


 
Deze reis heb ik in 2018 verdiend met heel hard werken en bovenal ook dankzij mijn trouwe klanten, team en de onvoorwaardelijke steun van mijn familie. Nogmaals heel hartelijk dank daarvoor.Volgende week zaterdag vertrekken we en dat brengt me dan tevens op mijn vakantie-sluiting. Van vrijdag 5 juli 16.00 uur t/m dinsdag 16 juli neem ik een totale break en ben ik niet bereikbaar voor Stampin' Up! Bestellingen kunnen uiteraard gewoon rechtstreeks in mijn webshop gedaan worden. Je hebt hiervoor wel een creditcard nodig.Vrijdag 29 juni plaats ik weer een verzamelbestelling. Deze bestelling zal ik (ervan uitgaande dat er niets geks gebeurd) nog helemaal voor mijn vakantie wegwerken. De volgende verzamel-besteldata zullen vrijdag 5 juli en 19 juli zijn.Woensdag 15 juli start ik mijn SU werkzaamheden weer op.
Groetjes,
Margriet

1 opmerking:

Nicole Parmentier zei

Goh, ik werk ook best hard maar heb nog nooit van mijn baas een reisje Griekenland gekregen... Best fijn zo een werkgever ;-) Geniet er van!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...