Pagina's

vrijdag 28 juni 2019

Alweer een jaartje ouder....?Hoi hoi,Vandaag een kaartje dat ik speciaal gemaakt heb voor de CAS on Friday Challenge "People". Ik heb hem al een week liggen, maar het kwam er maar niet van om hem met goed licht op de foto te zetten.Ik maak mijn foto's meestal aan de voorzijde van het huis, omdat ik daar de grootste ramen en het beste licht heb. Echter, met het warme weer heb ik overdag de zonneschermen, jaloezieën en gordijnen dicht. Dus alles behalve goed licht.Gevolg: ik ben te laat voor de Challenge! En dan moet je weten dat ik speciaal nog een keer naar de site ben gegaan om de einddatum op te zoeken. Aaaarghhh.... Het zal de hitte wel geweest zijn. )-:Hoe dan ook; zie hier mijn kaart.


De dame op de kaart komt uit de stempelset On To Adventure.

Deze 10-delige Cling Stempelset kost € 24 en is uiteraard bij mij te bestellen. Vanmiddag om 16.00 uur plaats ik weer een verzamelbestelling.Groetjes en fijn weekend,Margriet
2 opmerkingen:

Janneke zei

Je kaart is super leuk geworden Margriet ;O)
Jammer dat je je kaart niet meer kon toevoegen ...

manon's kaartenhoekje zei

Super kaart gave kaart Margriet. En wat een geweldige set het
Jammer dat je niet meer mee kon doen

Groetjes Manon

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...