vrijdag 21 juni 2019

YES, I knew you couldHoi hoi,Op deze langste dag van het jaar heb ik weer een kaart voor jullie. Lekker clean & simple, helemaal mijn ding.


Met deze kaart doe ik mee aan de Global Design Project Challenge #GDP194 van deze week. Dit is de schets die je moet gebruiken. Misschien vind je het ook wel leuk om mee te doen?

En ik maakte ook nog een leuke collage met de kaart.


De letter Y E S  heb ik uitgestanst met de nieuwe Hand-Lettered Prose Dies van Stampin' Up!


Deze set met 46 dies kost € 43 en is bij mij te bestellen. Vanmiddag om 16.00 uur plaats ik mijn wekelijkse verzamelbestelling. Het formaat van de letters is leuk om als eyecatcher op kaarten te gebruiken, maar ook heel geschikt voor je scrapbook pagina. Je kunt ze los leggen of tegen elkaar, zodat het lijkt alsof je woord aan elkaar geschreven is.Het kleine 'geslaagde-hoedje' (hoe heet zo'n hoed?) komt uit de set Check You Out. De embossing folder met de grote dots is helaas retired, alsmede de set Designer Tee, waar de tekst I Knew You Could uitkomt.Zo, nu zijn jullie weer helemaal op de hoogte. Ik wens je een hele fijne, lange dag toe!Groetjes,
Margriet

3 opmerkingen:

nwilliams6 zei

I love this - great use of the letters and I love the black and white!

Je@net zei

Leuke kaart, Margriet.
En wat een gave set is dat!

GerJanne zei

Hoi Margriet,
superleuk geslaagden kaart! Dat hoedje heet officieel een square academic cap, maar dat onthoudt toch niemand?? Ik moest het ook weer opzoeken ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...