vrijdag 14 juni 2019

Planner pagina OnStageJe zou het misschien niet denken, maar af en toe werk ik nog steeds in mijn planner. Ik wil zoveel, maar kom chronisch tijd tekort. Als jullie dit bericht lezen loop of fiets ik ergens in een snikheet Praag rond.Maar voordat ik aan het vastleggen van Praag toekom, 'moeten' er nog een heleboel andere leuke dingen worden vastgelegd in mijn planner. Dat doe ik tegenwoordig in willekeurige volgorde.


Deze foto is genomen op het moment dat ik de nieuwe catalogus in handen kreeg, ergens half april. Hoe blij kun je dan zijn?Inmiddels heb ik die catalogus al 2 maanden in mijn bezit en over ongeveer 3,5 week krijg ik als één van de aller-, allereerste demonstratrices de najaar/kerst catalogus alweer toebedeeld. Niet te geloven toch. Christmas in July noemen ze dat volgens mij... (-;Soms heb ik het gevoel alsof ik in een rollercoaster zit. Herken je dat?Groetjes,
Margriet

1 opmerking:

Je@net zei

Erg leuke pagina, Margriet.
En veel plezier in Praag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...