Pagina's

zondag 6 oktober 2013

Baby girl

Zoals ik vorige week al schreef, had ik 3 pogingen nodig voordat ik tevreden was over mijn bijdrage aan de Arround the World (ATW) Stampin' Up! Color Challenge.Zie dan hier poging nummer 2.Nu vind ik het helemaal niet erg om er 3 keer over te doen. Het spreekwoord zegt immers 'al het goeie goede komt in drieën', maar stel je voor dat ik het dan in 2 keer goed zou doen, dan klopt gelijk dat spreekwoord niet meer en moet het spreekwoordenboek weer herschreven worden!! Daar wil ik toch niet de oorzaak van zijn?!?!
Dus daarom in drieën. En nu willen jullie vast weten -of misschien ook wel niet, maar ik zeg het lekker toch- wat er dan precies mis was met deze kaart.......?
Nou gewoon..........

De-letter-G-paste-niet-in-het-jurkje-(dat-overigens-met-de-Uilenpons-gemaakt-is)-en-toen-heb-ik-een-9-{negen}-gebruikt-en-dat-klopte-niet-met-de-rest-maar-daar-kwam-ik-natuurlijk-pas-weer-op-het-laatst-achter....Daarom!9 opmerkingen:

Margriet Post zei

Ik dacht al die g lijkt meer een 9. Maar nu snap ik het.
Verder een hele mooie kaart.

Sanne zei

Mij was het niet opgevallen hoor! Ik vind het een prima kaart!

Liefs Sanne

martina's kaartjes zei

een heel erg leuk kaartje ! top hoor
grtjs,martina
x

kaneeltje zei

Nou, het is dat je het zegt hoor, was mij niet gelijk opgevallen ! Wel een droppie !

Clarle van der Lugt zei

Ik vindt het wel grappig niet te serieus.Kei leuke kaart dus :)

José zei

Wauw, wat een snoezig kaartje!
Groetjes en gezellige dag,
José

Ellen zei

Het is dat je het zelf zegt... een 9 of een g... ik zie het verschil echt niet. Gewoon een gaaf kaartje. Ben nu natuurlijk wel heel nieuwsgierig naar nummer drie ;)
Fijne dag, Ellen

Helen zei

Nou, ik vind hem gewoon superleuk !
Groetjes, Helen

Marijke zei

Het is idd dat het zelf verteld want het was me niet opgevallen. Toch is het een schattig kaartje!!

Groetjes,
Marijke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...