Pagina's

zaterdag 5 oktober 2013

Stampin' Up! nieuws

Besteldata

Allereerst is het je misschien opgevallen dat er in de rechter zijbalk hiernaast -> al een tijdje geen nieuwe besteldata meer staan. Dit komt omdat Blogger niet mee wil werken en ik geen wijzigingen kan aanbrengen in die zijbalk. Waarom? Ik heb geen idee, als iemand het antwoord weet houd ik me aanbevolen! Hier boven op het tabblad "Bestellen' wordt het wel bijgehouden. A.s. dinsdag 8 oktober ga ik in ieder geval weer bestellen. Wil je iets mee bestellen, laat het me dan op tijd weten.Workshop
Ook de workshop 'Kerstslinger' maken is inmiddels volgeboekt. Hij is hier in de zijbalk dan wel verdwenen, maar vrees niet, hij wordt wel degelijk gegeven! Ik heb een extra avondje kerstkaarten maken ingepland op 28 oktober. Hier zijn nog 2 plekjes vrij en dan is ook deze vol. Geef je dus snel op als je nog twijfelt. Je kunt eventueel meteen van de gelegenheid gebruik maken je bestelling op te halen.Ook demonstratrice worden?
A.s. maandag start er een nieuwe actie. Dan kun je wel héél voordelig demonstratrice worden!! 


Want stap je tussen 7 en 21 oktober 2013 in in de fantastische wereld van Stampin' Up! dan gelden voor jou de volgende voorwaarden:

  • Stap in voor slechts € 25!! 
  • Kies tussen de € 25 en € 26,95 aan producten (niet meer en niet minder)
  • Je ontvangt een businesspakket t.w.v. € 60 met o.a. 8 dikke catalogi, 8 seizoencatalogi, bestelformulieren etc. 
  • Een GRATIS stempelset naar keuze als je binnen 30 dagen een bestelling plaatst van minimaal € 200. Via een workshop of bestelling voor jezelf, dat maakt niet uit. Deze stempelset mag je in december uitkiezen.
  • Je hebt tot 31 maart 2014 de tijd om je kwartaalomzet van € 300 excl. BTW te behalen. (Met een eventuele bestelling van € 200 ben je dus al een héél eind op weg!)
  • Standaard 20% korting op al je bestellingen
  • En net als ook bij de andere instapacties 10% extra korting op je eerste bestelling vanaf € 200 binnen 45 dagen. 
Dacht je er al langer over na of twijfelde je nog? Dan is deze actie wellicht HET MOMENT om in te stappen. Mocht je nog vragen hebben kun je me altijd bellen, mailen of what's appen.

Als je bij mij zou willen instappen dan kan dat door hier te klikken. En wellicht ben jij dan de volgende keer ook van de party op onze ontzettend gezellige teamdag?!Team Utopia 4-10-2013

 Met jou erbij wordt het vast nóg gezelliger!!
Best of........25 years Stampin' Up! oktober

De Best of.......set voor oktober is deze leuke set. Alleen verkrijgbaar in clear en zo lang de voorraad strekt, maar tot uiterlijk 31 maart 2014. Prijs € 17,95 en artikelnummer 134393
Klik hier om deze Best of.....Sale-a-bration set groter te bekijken.Single kerststempels

Er zijn weer nieuwe losse stempels verkrijgbaar. Dit keer zijn het allerlei kerststempels in diverse soorten, maten en prijzen.Klik hier om de kerststempels groter te bekijken.Extra Hostess credits
En dan last but not least: bij een bestelling -al dan niet op een party- van meer dan € 350 tot 31 oktober 2013 mag je i.p.v. de reguliere € 55 voor maar liefst € 80 aan gratis producten uitzoeken.

Ik zeg: let's party
Dit was mijn spreekbeurt  waren mijn huishoudelijke mededelingen. Zijn er nog vragen?

1 opmerking:

Unknown zei

Het was echt super gezellig, dankjewel!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...