Pagina's

zaterdag 26 oktober 2013

Nog 2 dagen 25% korting

Op 25 verschillende stempelsets!Mocht je er nog willen bestellen, wees er dan snel bij. Klik hier voor alle stempelsets.
Eén set die ik eruit wil lichten is de Itty Bitty Banners. Deze stempels gebruik ik echt super veel, misschien wel het meest van alle Stampin' Up! sets die ik heb. Hier gebruikte ik hem op een kadoosje.

In hout kost de set normaal € 18,95 en nu € 14,21 en in clear-mount normaal € 14,95 en nu € 11,21. Ik vind het een superleuke set en bruikbaar op vele projecten en kaarten.Het kale spanen doosje beplakte ik met papier en bovenop een Circle Treat Cup van Stampin' Up!. Deze blijf ik ook nog steeds erg leuk vinden. De prijs valt mee; 12 stuks voor € 3,50.


Het spanen doosje komt bij de Xenos vandaan en kostte minder dan een euro.
Maandag om 15.00 ga ik nog een keer bestellen voor de 25% korting actie. Laat het me weten als ik nog iets voor je mee moet bestellen!
 

3 opmerkingen:

Helen zei

Nee, ik stop er echt mee voor nu ;-)
Tot gauw, Helen

hokje zei

Zoveel mooie spullen, helaas moet ik toch echt een keer stoppen...

Wat een superleuk idee om een letterbak op deze manier te gebruiken. Zelf heb ik boven een letterbak gevuld met kantjes, knopen en stukjes zeep, maar dus zeker ook handig voor het opruimen van allerhande knutselspulletjes.

Fijne dag.

Unknown zei

Wat heb e dit ook weer super leuk gedaan Margriet. Zo eenvoudig, maar zooooo mooi.
Liefs Angelique

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...