Pagina's

maandag 28 oktober 2013

Boutique Boxes Designer Kit


Op deze winderige maandag 2 kaartjes die ik met de Boutique Boxes Designer kit van Stampin' Up! maakte.

Deze kit uit de voorjaarscatalogus is nog steeds verkrijgbaar in het clearance rack (uitverkoop rek) van de online winkel.Spulletjes uit het online uitverkoop rek zijn gewoon via mij te bestellen. Echter houd er rekening mee dat op ook echt op is, op het moment dat ik bestel.... (dat maakt het soms een beetje lastig).


Wil je zeker niet misgrijpen dan kun je uiteraard ook zelf online bestellen. SU levert de goederen dan rechtstreeks bij jouw thuis, zonder tussenkomst van een demonstratrice. Let wel, de verzendkosten bedragen altijd € 5,95 en je kunt alléén met een creditcard betalen.Ik zou zeggen neem eens een kijkje in de online shop en/of het clearance rack. Het is echt de moeite waard!Deze kit kost nu bijvoorbeeld slechts € 3,79 en dat is inclusief 8 leuke, voorgestanste doosjes én, wat je op het plaatje niet ziet, een boel witte en gele knoopjes, beige/wit bakerstwine en 3D foampjes.Wat ik met die doosjes deed, laat ik een andere keer zien. Ik moet jullie een beetje nieuwsgierig houden natuurlijk!Oh ja, de teksten op mijn kaarten zijn van de Nederlandse Sentimenten stempels van SU. Ik ben er blij mee!


5 opmerkingen:

Unknown zei

Ze zijn zo leuk! En die vlekken, ik ben er dol op! Mooi gedaan.
Groetjes

Helen zei

Shame on me .... mijn kit staat nog steeds in de cellofaan, klaar om er aan te beginnen ;-)
Jij hebt er in ieder geval mooie kaartjes mee gemaakt.
Tot gauw, Helen

Mary zei

Ik heb al vaak naar deze set gekeken in de catalogus........als ik zie wat jij ermee gemaakt hebt, begint het wel weer te kriebelen.....
Het ziet er ook allemaal zo leuk uit dat spul, zucht...
Fijne avond, groet Mary

Unknown zei

Ziet er leuk uit, zo'n kit! Had ik maar beter gekeken... was leuk geweest!

Ellen zei

Wat ziet dit er weer leuk uit! Prachtig van kleur. En dat voor nog geen 4 euro... begrijp ik dat nou goed? Gaaf.
Groetjes, Ellen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...