Pagina's

maandag 14 oktober 2013

Uitnodiging + Nederlandse stempels

Wie mij een half jaar geleden had verteld dat ik een uitnodiging zou gaan ontvangen voor de grote Stampin' Up! receptie in Manchester had ik voor gek verklaard.Maar toch viel hij op de deurmat....{Trots en geluksmomentje # 3} 


21 november reis ik af naar Manchester, waar 's-avonds de receptie is en op vrijdag de Europese Conventie begint. Ik kijk er enorm naar uit en het belooft echt heel bijzonder te worden voor mij!!!Nog een ander leuk 'nieuwtje' is dat Stampin' Up! mede ter gelegenheid van haar eerste verjaardag in Nederland Nederlandse tekst stempels heeft uitgebracht!!!Joepiedepoepie!!!!! (Hè, jammer die tekst zit er niet bij) Eigenlijk wel heel bijzonder, want ik heb begrepen dat Duitsland 3 jaar heeft moeten wachten voordat de eerste duitse Stampin' Up! stempels op de markt kwamen. Ik hoop dat ze heel goed aanslaan in Nederland, want hoe meer er verkocht zullen worden, hoe meer Nederlandse teksten er vast zullen komen.Deze set is alleen verkrijgbaar in clear en kost € 35,95. Dat klinkt best veel, maar als je bedenkt dat je daar 24 teksten voor krijgt, dan valt het ook wel weer mee. Ik heb ze in ieder geval op mijn verlanglijstje staan en a.s. maandag 21 oktober ga ik weer bestellen. Dus wil je deze set of iets anders mee bestellen, laat het me dan weten!3 opmerkingen:

Helen zei

Helemaal leuk; ik wens je vast heel veel plezier toe en een goede trip. Groetjes Helen

Unknown zei

Suuuuper gaaf van die conventie, gefeliciteerd en geniet ervan! :)

Unknown zei

Gefeliciteerd Margriet! We zijn trots op je!
Ga lekker genieten straks in Manchester.
Liefs Angelique

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...