Pagina's

vrijdag 18 oktober 2013

Weggeefje


Al een tijdje kijk ik elke dag hoeveel mensen mijn blog volgen. Oftewel; hoeveel volgers dat ik heb. Maar grrrr dat vind ik zo raar klinken.....volgers. Da's net alsof ik aan het hoofd van een of andere sekte sta....(-:Hoe dan ook, het zijn er momenteel 395, even waren het er 396, maar 1 volger haakte weer af {oeps...wat zou daar de reden van geweest zijn? Nee Margriet, niet onzeker worden, denk mindful het ligt vast niet aan jou}.Maar wat ik eigenlijk wilde zeggen......bloos.......is dat ik zou zo graag over die magische 400 grens zou gaan!Daarom heb ik een gezellig weggeefje bedacht. De superleuke Naughty and Nice Rotary stempel van Stampin' Up! met wat bijbehorende papiertjes en bijpassende embellishements. Met zorg en liefde samengesteld.


Maarrrrrrrrrrr....... ik geef het pas weg als ik over de 400 volgers ben!Als je wilt meeloten, hoef je alleen maar een berichtje achter te laten. En, als je nog geen volger bent, het te worden.Zondag 27 oktober ga ik het verloten, mits meer dan 400 volgersIk ben benieuwd.......(Oh jee, als ik maar niet af ga!!)61 opmerkingen:

Annemarie zei

400 volgers dat gaat je vast lukken! Je maakt mooie dingen Margriet, dus ik volg je met veel plezier!
Groeten Annemarie

Maaike zei

Toevallig kwam ik op je blog :)

Ik ga je leuke blog volgen hoor!

Groeten Maaike

Anita zei

Ik volg je al, en blijf dat doen hoor, weggevertje of niet.
Je kan altijd zo leuk vertellen!!!!
Succes ennuh.... die 400 die heb je zooooooooooo.

Ilse zei

Ik volg je al een tijdje, omdat je kaartjes me zo aanspreken. Vooral de kaarten met de digistempels van digis vind ik erg leuk.

hokje zei

Dat gaat helemaal goedkomen met die 400 volgers ;) Zelf volg ik je al jaren, laat niet altijd een reactie achter, maar geniet wel elke keer van je prachtige creaties!

Fijn weekend.

Colien zei

Je maakt zulke mooie dingen en vooral met je commentaar erbij is het een genot om je blog te bezoeken. Dus ik 'volg' je graag en ik denk dat er snel 399 met me meevolgen (is dat een woord??)! Geweldig dat je daar dan ook nog een weggeef-actie aan vast koppelt, wat een feest!
grtz.Colien

Judith zei

400? Dat moet lukken!
Het is altijd een feestje op je blog met veel humor. Gezellig hier (-:

Loes van Hout zei

hoi Margriet ben via facebook op deze site gekomen en ik moet zeggen er is genoeg te zien om wat ideeen op te doen.
groetjes Loes

Marian zei

Dat moet toch lukken want je hebt een fantastisch blog!!
Ik volg je al een hele tijd en geniet er steeds weer van als er weer iets nieuws op staat!
Succes...en ik zou zeggen: op naar de 500!!

aanshobbyd zei

Gaat vast lukken, ik zet even een linkjeop mijn blog!

Helen zei

Hoi hoi nou ik volg je letterlijk en figuurlijk; leuke berichtjes, keigoeie inspirasie en altijd even gezellie met jou. Dus kom op vlug naar die 400 en meer......
Houdoe en tot gauw weer, Helen

gewoon buiten zei

Hoi margriet,

Ik volg je wel op facebook, maar dan nu ook via je blog.
Van harte gefeliciteerd met je bijna 400 volgers!
Groetjes, Mathilde

jackelien zei

Ik was al je volger. Ik wil graag meedoen. Superleuk.
Gr jackelien

José zei

Ik weet het niet zeker hoor, maar ik volg je volgens mij op FB.
En over die 400 hoef je je echt geen zorgen te maken. Die heb je zo bij elkaar.
Leuk weggevertje. Maar je creaties blijven toch het leuks.
Groetjes, José

marjan zei

Ik volg je al een poos. Nu ik ook verslaafd ben van stampin up!

Margriet Post zei

Volgens mij zat je al lang over de 400. Ik volg je nu al een tijdje. Maar of dat zichtbaar is? Ik volg je via Blogger leeslijst en dan zie jij dat niet. Ik klik zo ook wel even op google friends.

Je hebt een leuke blog en maakt inspirerende kaartjes.

En een give away? Altijd leuk!

Caatje zei

Dat gaat je vast lukken hoor!!

Ellen zei

Die 400 volgers gaat jou zeker lukken: er staan altijd van die gezellige dingen op jouw blog. En zo'n weggeefje.... ik doe graag mee, hoor!
Groetjes vanuit Portugal, Ellen

Gemma zei

wordt altijd vrolijk van je blog, geniet van je weekend, hoop dat je nog kunt slapen....Groetjes Gemma

Odradaatje zei

Kei leuke actie Margriet en volgens mij zit je al over de 400 heen.... Gaat snel zo ;-)
Nou deze stalker 'volgt' je nu ook officieel via je blog voorheen was ik gewoon een 'bezoeker' maar een buitenkansje op zo'n mooie prijs kan ik toch echt niet laten lopen :-)
Groetjes Daatje

decreatievetafel zei

Wat een leuke actie!!!! Ik kwam al regelmatig op je blog!

Groetjes Liesbeth

Ingrid Reyners zei

Heel leuke actie Margriet, maar volgens mij zit je al over de 400 volgers dus die leuke gaat er zeker uit! Ik doe ook heel graag mee, fijn weekend groetjes Ingrid

Ilse zei

Ik ben al trouwe volger en ben er zeker van dat je die 400 gaat halen !!! Ik ben helemaal fan ( helaas in het verkeerde land geboren ) toch waag ik even mijn kans ;-)
Groetjes
Ilse

Cindy zei

Wat leuk! Ik was al volger maar ene give away is altijd plezant :)

Groetjes,
Cindy

jolanda zei

hele mooie candy en ik zie dat het je al gelukt is.
doe graag mee

Miranda V zei

Mobiel surfend kan ik nu niet zien of het je al is gelukt, maar aan het bericht hier boven te lezen wel! Hieeeehaaa, wat een geweldige mijlpaal. VIER-HONDERD! Grappig dat je dan al een poosje nét op een randje blijft hangen qua aantal he. Dan wacht je op zo een mooi rond getalletje en dat komt dan maar niet. en dan opeens... ben je er wel! Nu niet helemaal opeens hihi, maar je magische grens is wel bereikt en dat is top. Enjoy! En ja... die prijs hé... die willen we allemaal wel! Ik vind het pakket heel gaaf, dus mijn naam beland ook graag in de grote grabbelpot/random reader/geluksvogellijst!

Crealien zei

Leuk dat je je doel al bereikt heb!
Ruim erover heen zelfs!
Ik volg je al heel lang en ik blijf je ook volgen!

Groetjes Evelien

Erika zei

ik was een stiekume volger ;-) keek elke keer of er wat nieuws opstond. maar nu ben ik een "legale" blogger.
je hebt een leuk blog en zeker nu de stampin up kaarten enz.

geweldig, ga zo door👍

anja curvers zei

Hi,hi, ben al lang " volger" hoor je maakt nu eenmaal prachtige dingen maar vooral ook vanwege je leuke manier van schrijven enne zie dat je de 400 al gepasseerd bent toppie hoor. Nu op naar de 500!!!!!!!!

José zei

Nou Margriet, GEFELICITEERD! Je hebt er al meer dan 400!!!!!

Groetjes,
José

Ellie zei

En je bent nu al over de 400!! Dat is snel gebeurd.
Ik ben erg benieuwd naar de SU-producten dus doe graag mee.
Groetjes Ellie

Marianne Schut zei

Hai Margriet, ik doe gezellig mee hoor! Veel reclame hoef ik al niet meer te maken voor je op mijn blog want de 400 ben je al gepasseerd zag ik!Maar goed wie weet haal je voor de 27e wel de 450 of zelfs 500,dus je staat op mijn blog hoor. Ik hoop dat er nog vele volgers zich aanmelden bij jouw sekte! hihi! Het is altijd een feestje om een kijkje op jouw blog te nemen. Niet alleen je creaties zijn super maar ook je humor en manier van schrijven maken we gewoon altijd blij! Blijf vooral jezelf en ik hoop nog heel lang van je blog te mogen genieten! Liefs Marianne

Mariëlle zei

Dat was appeltje-eitje zeg die 400 volgers!!!! Het is je gelukt!!! Ik weet niet of het appeltje-eitje wordt voor mij om een leuke creatie te maken met al die mooie spulletjes van SU. Aan de spulletjes licht het in ieder geval zeker niet!!!
Let's go for it! Op naar de 500!!

Annelies zei

Hoi Margriet, ik ben de nieuwste volger van je blog en wil dan ook graag m'n kans wagen om deze superleuke candy te winnen! Groetjes, Annelies

Jacqueline DH zei

Oh wat leuk Margriet, op naar de 400!

Groetjes
Jacqueline

Madebyme zei

Super voor je! Proficiat je hebt het verdiend!

Liesbet zei

Margriet je maakt super mooie dingen en van je leuke ideeën krijg ik inspiratie groetjes Liesbet

Cobi zei

Ik hoop dat ik nu ook tot je volgers hoor; heb het in elk geval geprobeerd door op het een en ander te klikken. Zal wel merken of het werkt als je weer een nieuwe blog plaatst. Het is in elk geval helemaal de moeite waard omdat je zulke mooie dingen maakt en ik kijk al uit naar de workshop in november. Groetjes, Cobi.

Tanja zei

Ik volg je ook al lang en blijf dat zeker doen! Je schrijft zo leuk, maakt mooie originele dingen!!!!

Zie dat je alruin over de 400 volgers zit, op baar de 500 ;)

Groetjes Tanja

Monique zei

Ruim over de 400 al, zie ik!! Verdiend!! Je hebt ook zo'n gezellig blog, ik val niet af hoor!! (in alle opzichten :))

Joke zei

Ik volg je via Facebook en nu ook via e-mail. Vind het heel leuk wat je maakt. Je haalt de 400 vast wel. (Als het nog niet is gelukt :))

Zaanse Zolder zei

ik zie 409 volgers :-) En daar zat ik al bij hihi. Met je weggevertje doe ik niet mee, ik het onlangs een give away gewonnen, kan ook te gek hè.

Maria zei

Ik volg je blog al een tijdje en vind je kaartjes en dergelijke zo ontzettend leuk. Ik zie dat je al boven de 400 volgers zit dus op naar de 450 (en verder)

Maria

Peet752 zei

Ik krijg je blog automatisch in de mail, de leukste mailtjes van de week!!
Groetjes Petra

Marijke zei

GELUKT!!! al over de 400 volgers!! En er zullen er zeker nog meer volgen, altijd mooie kaartjes en met veel humor beschreven! Je potje met zuren bommen is gaaf, je moet er maar op komen!

Groetjes,
Marijke

Adriana zei

Bij mij is er ook al eens eentje weggelopen... Wat een leuk weggevertje! Het is helemaal gelukt zie ik, want je zit nu al op 410! Gefeliciteerd.
Groetjes Adriana

Clarle van der Lugt zei

Ha,ha niet te geloven dat jij dacht dat je misschien voor gek zou staan als je niet aan 400 volgers zou komen.Je hebt een prachtig blog met hele mooie creaties erop.Groetjs.

Linda Visser - van der Velden zei

Wow wat een hoop volgers! Gefeliciteerd, bijna 400! Ik heb ook wel eens gehad dat een volger bij me is vertrokken hihi.. ach kan gebeuren :) Ik blijf trouwe volger hoor! En wat een leuk weggeefje!

Sandra zei

Ik ben no 411, dus gefeliciteerd! Leuk blog!

Thamar, zei

Hoi hoi
Ik blijf je volgen hoor.dat doe ik al heel lang
Gr thamar

Martine zei

Wat een super gave give away, ik doe dan ook graag mee.
je blog is gewoon een super gezellige inspiratie bron!
Groetjes Martine

Wendy Spruijt zei

Oh ik dacht dat ik je al volgde ?
Oeps niet dus maar Gefeliciteerd je bent er al hihihi ....
Op naar de 450 !
En nu hopen op je leuke weggeef actie , super hoor !
En bedankt voor je leuke inspiraties die je met ons deelt op je leuke blog .
Groetjes Wendy

Cathy zei

Wat tof!! Ik ben al enkele jaartjes trouwe fan;) en doe graag mee!!

Gerda zei

Wow.... Dat moet toch lukken.... 400 volgers?

Groetjes, Gerda

Unknown zei

Wauw, al meer dan 400 volgers! Super gaaf :) ik doe graag mee!

Mary zei

Ik lees net je blog bericht....maar zie dat je de 400 al ruim gepasseerd bent...nu was ik daar ook niet bang voor hoor!!! Er is altijd wel wat moois te zien op je blog, en dat ook nog eens met een flinke dosis humor...
Heerlijk om de maandag mee te beginnen
groet, Mary

S. zei

Wat superleuk zeg, ik ben inmiddels volger 415. Gefeliciteerd, je bent ruim over de 400 ;-)))) Ik heb jouw blog in mn leeslijst staan maar was nog geen volger.

Groetjes

Sandra

Gewoon Elise zei

Wauw, inmiddels ben je de 400 al ruim gepasseerd, maar ook ik ga je volgen!!

En natuurlijk wil ik ook graag meedoen aan je mooie give away!!

Nu op naar de 500?? :-)

Groetjes Elise

Marlies zei

Ik keek maar af en toe op je blog omdat ik nog niks van SU heb en het kijken alleen al je zo hebberig maakt. Nu is het me eindelijk gelukt om in te schrijven voor een workshop bij jou en kan ik wat meer te weten komen over de producten waarvan iedereen zegt dat ze zo fantastisch zijn. Ik ben dus ook van plan nu mijn eerste dingetjes te gaan kopen, ik kijk er naar uit! Ik ga je volgen, maar nu om naar de 500 te komen. Lieve groetjes en tot maandag, Marlies

Lees mijn blog eens zei

Wat leuk!!! Hoop voor je dat je er heel veel haalt

Girafje24 zei

Ik ben benieuwd hoeveel volgers je al hebt. Ik ga je zeker volgen. En een give away is natuurlijk altijd gezellig.
Veel plezier nog met je blog!!

Groetjes, Linda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...