Pagina's

woensdag 30 oktober 2013

CadeaubonGisteren werd een oud collega van mij 75 jaar.Eerder meldde zich haar schoondochter bij me met de vraag of ze een cadeaubon voor haar kon afnemen?Natuurlijk kon dat; heel graag en leuk zelfs!


De bon had ik op voorraad, maar omdat het voor mijn oud-collega was heb ik er nog een extra leuk envelopje omheen gemaakt.


Nog een klein cadeautje van mij er bij completeerde het geheel. Uiteraard heb ik ook hier weer een Nederlandse Stampin' Up! tekststempel bij gebruikt.Hoop dat je er blij mee bent Mimi? Nogmaals van harte hè! Enne.....je boft maar met zo'n lieve schoondochter en kleinzoon(s)! xxx
4 opmerkingen:

Helen zei

dat ziet er weer toppie uit!
Groetjes, Helen

Miranda V zei

Heel leuk ingepakt! Ik vind het envelopje ook heel gaaf!

Marlies zei

Mooi Margriet, maar dat had ik al gezegd toen je hem liet zien. Nog bedankt voor de fijne avond waarin we prachtige kaartjes hebben gemaakt. Voor herhaling vatbaar en ik zit nu te bekijken in de catalogus wat ik graag wil bestellen. Er staat zóveel moois in! Wordt vervolgd dus... Lieve groetjes, Marlies

Marianne Schut zei

Wauw, wat een super mooi pakje heb je er weer van gemaakt Margriet, zo wordt het toch wel heel leuk om een bon kado te krijgen! Groetjes Marianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...