Pagina's

dinsdag 22 oktober 2013

HH mededelingen/Stempels 25% Korting/Thinlits Dies

Cropavond kerstkaarten maken 28-10
Heb jij zin in een gezellig avondje kerstkaarten maken? Er is 1 plekje vrijgekomen op de cropavond bij mij thuis. Maandagavond 28 oktober kun je 3 kerstkaarten maken, kosten € 7,50 incl. materiaal en koffie/thee met iets lekkers. Als jij me als eerste mailt is de lege plek voor jou! Een ideale gelegenheid om kennis te maken met de producten van Stampin' Up! En met mij natuurlijk als je dat leuk lijkt.25% korting op 25 verschillende stempelsets
Hoera! Stampin' Up! bestaat 25 jaar!!! Dat wisten we natuurlijk al, want dit wordt al een heel jaar lang gevierd. (-: Maar in de week van de echte datum (25 oktober om precies te zijn) geeft Stampin' Up! 25% korting op 25 verschillende stempelsets.


 
Dus heb je één van onderstaande sets (of meer) op je verlanglijstje staan, grijp dan nu je kans. De actie geldt tot en met 28 oktober. 's-Middags om 15.00 uur ga ik bestellen. Zorg dat je bestelling en betaling voor die tijd bij mij binnen is, dan kan het mee.
   
Thinlits Dies
Vanaf vandaag zijn ook de thinlit dies in Europa verkrijgbaar. Je kunt er de leukste dingen meemaken.
Er zijn 2 verschillende versies: de Label Card Thinlits Die (art.nr 133479) en de Circle Card Thinlits Die (art.nr 133480). Beide sets kosten € 39,95 per stuk. Dat lijkt heel veel, maar als je ziet met welke leuke extra dies de basis kaart komt en hoeveel mogelijkheden je ermee hebt, dan valt het uiteindelijk wel mee. Je kunt deze extra's natuurlijk ook op allerlei andere creaties kunt gebruiken, niet alleen op 'flip-flop' kaarten.Hè, het was al een hele mooie, zonnige dag, maar met al deze leuke nieuwtjes lijkt de dag nog leuker te worden.Geniet van al het moois!1 opmerking:

Helen zei

Wat een leuke nieuwtjes weer. Ik kom al op de volgende avond. Mijn mailtjes zitten al in je inbox ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...