Pagina's

woensdag 16 oktober 2013

Een wonder

En geluksmomentje # 4Er was eens......Een hele, hele lieve vriendin die al vele, vele jaren een kinderwens heeft. Enkele keren raakte ze zwanger, maar deze zwangerschappen eindigden al snel in een miskraam. Zij en haar echtgenoot gingen de medische molen in, maar helaas het mocht niet zo zijn....)-: Eigenlijk hadden ze de hoop op een eigen kindje al vele jaren opgegeven en hadden zich er min of meer bij neergelegd (voor zover als dat gaat).Haar eitjes waren immers al lang over de datum.....Maar toen....Zomaar.....Ineens......Je raadt het al......Raakte ze ZWANGER....{gelukzalige zucht}Spontaan!!!!!En met spontaan bedoel ik niet als in 'onbevlekt ontvangen', maar.....Nou ja.....Spontaan!Als in de bloemetjes en de bijtjes.... En de zaadjes en de eitjes....{en als je dat niet begrijpt moet je het maar even aan je moeder vragen}EEN WONDER!!!
Ze is nu 15 weken, alles lijkt goed te gaan en heel voorzichtig begon ik aan een klein felicitatie-cadeautje te denken. Maar aaaaaaarrrrghhhhhh.....het voelt een beetje als de Goden verzoeken!!! Ik durf gewoonweg niet!! Maar ik wil haar natuurlijk toch graag een aardigheidje geven...Denk...denk..(daar ben ik de laatste tijd goed in)....knars....knars....
Het werd een pot vol Zure Bommen.((((-:

Hihihihi, ik kijk er nu al naar uit om het te mogen geven. Willen jullie aub mee duimen dat het deze keer wél goed gaat en dat dit sprookje een heel mooi einde gaat krijgen?!?Want dan krijgt dit kindje de allerliefste moeder van de hele wereld!!!


15 opmerkingen:

Colien zei

Oh, wat fijn! Dat gun je zo iemand dan dubbel en dwars! En je kadootje...tja, dat kun jij alleen maar bedenken: Geweldig!
grtz.Colien

Zaanse Zolder zei

Geweldig zeg ! Wat zullen ze blij zijn. Toch zal het ook spannend zijn, maar na 15 weken mag je toch ook gewoon gaan genieten denk ik. Je cadeautje vind ik werelds !

Marit zei

Dat is wel heel bijzonder Margriet, ik ga duimen! Wat een superleuk cadeautje heb je verzonnen!

Groetjes,
Marit

Anita zei

Wat lief van jou!! Alle succes voor je vriendin! Hoop dat alles goed gaat. Je cadeautje is ontzettend goed bedacht!!

Freubelparadijs zei

Wonderen bestaan. Wij hebben er twee rondlopen. Heel bijzonder!

Sanne zei

Wat fantastisch dat zulke wonderen bestaan! Ik duim mee voor een goede afloop. Het cadeau is erg toepasselijk, te gek gewoon!

Liefs Sanne

Jacqueline DH zei

Ik duim graag mee. Wonderen gebeuren gelukkig nog!

jackelien zei

Wat geweldig voor haar en haar man.
wat een leuk idee de pot zure bommen.
je hebt de pot erg leuk gepimpd.
gr Jackelien

Ingrid Reyners zei

Wat geweldig bedacht dit kadootje! Ik hoop dat je klavertje vier gaat helpen! Want dit zou natuurlijk echt een wonder zijn, en het is hun van harte gegunt. Ik duim mee, groetjes Ingrid

Annemarieke zei

oooh ik duim natuurlijk!! heb hier ook wondertjes lopen en 3 engeltjes!!! wat spannend!! en dat zal het blijven totdat de kleine gezond en wel geboren gaat worden!leuke gedaan die pot! :)

Nadine zei

Een goed verhaal om de dag mee te beginnen! En wat een super origineel cadeau-idee! Die ga ik onthouden. Ik duim met je mee!

Helen zei

Nou wij duimen mee hoor, want dit is echt een wonder. Je kadootje is geweldig leuk. Groetjes, Helen

Cornelie zei

Glunder! Om het verhaal en je cadeau!
Tof!

Marianne Schut zei

Wow ontroerend....een pracht kadootje zou ik zo zeggen en ook ik duim mee hoor! Liefs Marianne

Gemma zei

origineel cadeautje Margriet, ik ga heel hard duimen voor je vriendin, fijn weekend, Gemma

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...