Pagina's

vrijdag 21 februari 2014

Extra knutselavond en verslingerd aan SU....

Allereerst een kaartje dat ik bijna compleet, absoluut, finaal,  geheel, volkomen, totaal (enfin je snapt wat ik bedoel) heb je gekopieerd van deze kaart. 


{zucht}
Want oh oh oh, wat heb ik het druk gehad de laatste maanden...... Het komt er gewoon niet meer van om eens lekker iets helemaal-voor-mezelf-alleen te knutstelen en te verzinnen. )-:


De hoogste tijd dat daar verandering in komt!!Dus was het tijd om keuzes te gaan maken. Hoe graag ik alles ook doe, het gáát gewoon niet allemaal. Ik word oud. Tijd om het één en ander te skippen. Vier tenniscompetities was ook wel erg veel hè? {Bloos} Ik stopte met 2.Het Around The World Challenge blog heb ik ook opgezegd. Ik vond het ontzettend leuk om te doen en om contacten te maken ol ovur de wurrult, maar ik kan nu eenmaal niet alles. Mijn Team Utopia genootje Miriam van Eynden is mijn opvolgster. Met Miriam hebben ze een hele leuke, creatieve en talentvolle demonstratrice binnengehaald. (Dus daar hoef ik me niet schuldig over te voelen!!!) Bij deze nogmaals heel veel succes en plezier Miriam! 
Dan ga ik proberen om eens wat vaker nee te zeggen. NEE! NEE! NEE! Waarom vind ik het toch zo moeilijk om dat simpele 3 letterwoordje tegen iemand te zeggen? Ik weet het niet. Ik heb er hulp voor gezocht en ik hoop dat het me wat brengt. Want elke keer opnieuw neem ik veel te veel hooi op mijn vork. {En volgens mij is dat heel herkenbaar bij velen van ons.}
Dus toen had ik ineens plek in mijn agenda!!! Yeah!!! (((-: Oh, ooooooh......Daar gaan we weer....... Mijn coach zal niet blij zijn...... Gelukkig leest ze geen blog..... (-;Op speciaal verzoek een extra Stampin' Up! knutselavond bij mij thuis in Veldhoven ingepland. Want dat kon nu. (((-: En wel op woensdag 5 maart van 19.30 tot ong. 22.00 uur (uitloop mogelijk). We gaan een doosje vouwen uit een A5-je, een mini doosje en label maken met de populaire Tag Topper Punch en -volgens mij het meest geliefde product uit de voorjaarscatalogus- de Petite Petal bloemetjes en -pons:


 Kosten voor deze avond zijn € 10 p.p. En dat is incl. koffie/thee/fris en iets lekkers, materiaal en de zomercatalogus (max. 1 p,p.).Ook als je géén ervaring hebt met stempelen en/of Stampin' Up! dan kun je gemakkelijk mee doen. Deze avond is juist uitermate geschikt om eens vrijblijvend kennis te maken met Margriet (-; en de mooie producten van Stampin' Up! Neem gerust ook een vriendin mee dus. Opgeven via de mail. Maximaal 6 personen en vol is vol.Fijn weekend!


11 opmerkingen:

Margriet Post zei

Je kunt heel goed nee zeggen. Alleen je zegt het tegen jezelf. Elke keer (onterecht of teveel)JA tegen een ander is NEE tegen jezelf.

Succes!

Miriam zei

Je bent goed bezig, Margriet! Inderdaad, soms moet je echt voor jezelf kiezen en nee zeggen. Anders loop je jezelf nog voorbij... En het geeft juist een andere weer een kans! :-) Wat heb je weer een mooie dingen gemaakt! Heerlijk als je weer ongegeneerd kunt knutselen, he?
Ik ben blij dat ik je mag opvolgen en hoop anderen ook te kunnen inspireren net zoals jij dat hebt gedaan! Liefs, Miriam

Marianne Schut zei

Hai Margriet, Super kaart weer hoor Margriet, snap dat je ook zelf weer lekker iets wilt bedenken maar daar moet je dan wel de rust voor hebben en zo te lezen gaat dat er nog niet van komen, hihi! Gezellig weer zo'n knutselavond en wat een leuke dingen ga je maken! Liefs Marianne

Miranda V zei

Oh jeetje, jij was ook wel heel druk ja. Vier competities, doe normaaaaaal haha. Maar goed dat je nu de balans op maakt en helemaal niet erg om daar even wat hulp bij te vragen. Even een frisse blik van een ander op jouw doen en laten die jou weer met en frisse blik naar je eigen doen en laten laat kijken... dikke prima. Ik moet ook nog heel veel dingen leren, maar ik houd bewust altijd een dag in het weekend vrij voor een freubelsessie. Heer-lijk! Veel plezier met je extra vrije tijd en de invulling daarvan. Fijn weekend!

Colien zei

Oeh, wat (pijnlijk) herkenbaar... Maar uiteindelijk leer je / leren we het wel om NEE te zeggen :)
Sanne en ik komen graag naar je workshop, ik stuur je ff een mailtje!
grtz.Colien

Annemarieke zei

tja....heeel herkenbaar..en Margriet zegt het heel mooi je zegt nee tegen jezelf...is een mooie om op de koelkast te plakken ja tegen een ander is nee tegen jezelf...oef..maarrrr je hebt weer een prachtkaart gemaakt..gejat of nie..jammer..zo komt het langzaam weer terug..dikke kus van mij!

Clarle van der Lugt zei

Je bent goed bezig ,petje af Margriet.En je creaties zijn weer prachtig.

baccaratsite.top zei

ll your hard work is much appreciated. This 바카라사이트content data gives truly quality and unique information. I’m definitely going to look into it. Really very beneficial tips are provided here and, Thank you so much. Keep up the good works.

sportstoto.zone zei

Its an amazing website, I 토토사이트really enjoy reading your articles.

baccaratsite.biz zei

I finally found great post카지노사이트 here. Thanks for the information. Please keep sharing more articles.

allstarzgame viz zeiHello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative.
I am going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue
this in future. Lots of people will be benefited from your writing.
Cheers! 슬롯머신

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...