Pagina's

dinsdag 27 september 2016

Alles wat je wil weten over mijn Planner | Bee Creative #4Ik kreeg veel vragen over mijn planner-maar-dan-anders. Ik heb ze geclusterd en ga ze hieronder beantwoorden. Da's wel zo handig (-;


Hoe groot is je planner?
De buitenzijde is ong. 18 x 23,5 cm en zo'n 3 cm dik. De inhoud ong. 14,2 x 21 cm.


Waar heb je jouw planner gekocht?
Bij Scrapdelight


Wat kost ie?
€ 29,95


Wat is het merk?
Onbekend. Het staat niet op de nota of doos. De enige omschrijving is Planner White with Gold Dots A5


Zit er ook een inhoud bij?
Ingesloten zat een stapeltje lijntjes papier, ruitjespapier, to-do blaadjes, 5 papieren tabbladen, plastic 2016 kalender en 7 velletjes kleine alfabetstickers. De agenda inhoud heb ik niet gekocht en ga ik ook niet doen, omdat ik mijn agenda in mijn telefoon bij hou en dat bevalt prima.Wat doe je er dan mee?
Inmiddels heb ik ontdekt wat ik precies met mijn planner wil gaan doen. Het gaat een Memory Album / Herinneringen Boekje worden. Gewoon met dingen die ik meemaak en graag doe. Elke maand krijgt een apart tabblad. Maar er gaan ook leuke quotes en andere mooie dingen in komen. Alles mag en niks moet. Ik wil er heel mindful in gaan werken met alleen maar dingen waar ik blij van word!  Hou mijn site in de gaten, Bee Creative is het codewoord.


Waar haal je die mooie inhoud?
Die maak ik zelf. Met allerlei papiertjes en embellishments die ik heb liggen.


Hoe krijg je de gaatjes op de juiste plek?
Daar heb ik een verstelbare perforator voor gekocht bij Scrapdelight. Prijs € 12,99 KW-Trio 6-Hole Punch Black. Hij bevalt me erg goed.Dat was het voor nu. Hopelijk is het nu allemaal duidelijk en krijg ik jullie allemaal aan het herinneringen vastleggen. Ik ben zo blij met mijn boekje! En natuurlijk kan ik niet eindigen zonder weer een bladzijde uit de maand september te laten zien. De Bee Creative #4: hier word ik blij van.Doe je gezellig mee? Ik wil héél graag zien waar jij blij van wordt.


1 opmerking:

Sarah zei

Leuk, leuk!
Ik wou dat ik meer tijd had, dan deed ik even uitbundig mee.
Binnenkort laat ik mijn Quote op mijn blog zien. Eerst de zieke verzorgen! Xx

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...