Pagina's

zondag 4 september 2016

Nieuwe workshops dataDe dagen worden korter en het koelt steeds meer af (nou ja, de komende dagen dan misschien nog niet), d.w.z. dat het knutselseizoen weer is aangebroken. Joehoe, de hoogste tijd dus om een paar workshops te plannen!


Vrijdag 16 september van 13.30 tot 15.00 uur K3-middag
Loop tussen 13.30 en 15.00 uur gezellig binnen voor een kop koffie of thee en het maken van een praatje en kaartje of kadoosje. Tevens kun je eventueel van de gelegenheid gebruik maken om je bestelling op te halen of te doen en eens te kijken wat voor nieuws ik weer gemaakt of in huis heb. De kosten zijn € 3 en het is fijn als je je van te voren opgeeft, zodat ik weet hoeveel koffie ik moet zetten.
  

Dinsdag 20 september van 19.30 tot ong. 21.30 uur Na-zomeren
We hopen natuurlijk allemaal op een mooie na-zomer, maar mocht Moeder Natuur andere plannen hebben dan gaan we er deze avond gewoon zelf voor zorgen. De Fresh Fruit stempelset staat in de hoofdrol en we gaan hiermee een leuk doosje maken met daarin 3 clean & simpel kaarten. Kosten zijn € 10 en dat is incl. koffie/thee, lekkers en het benodigde materiaal. Stempel/knutselervaring gewenst.De stempelset die we gaan gebruiken voor het doosje + bijpassende kaarten


Zaterdag 1 oktober van 13.00 tot ong. 16.00 uur World Card Making Day
Op 1 oktober is het World Cardmaking Day en dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We gaan deze middag een leuke omslag maken, met daarin 5 kerstkaarten, 5 bijpassende enveloppen en 5 labels. Stijl á la Margriet en het Candy Cane Lane Papier + bijpassende stempelsets zullen in de hoofdrol staan. Kosten zijn € 16 en dat is incl. koffie/thee, lekkers en het benodigde materiaal. Stempel/knutselervaring is nodig.


Om je een idee te geven welke stijl en producten we gaan gebruiken


Vrijdag 14 oktober van 10.00 tot 11.30 uur K3-ochtend
Loop tussen 10.00 en 11.30 uur gezellig binnen voor een kop koffie of thee en het maken van een praatje en kaartje of kadoosje. Tevens kun je eventueel van de gelegenheid gebruik maken om je bestelling op te halen of te doen en eens te kijken wat voor nieuws ik weer gemaakt of in huis heb. De kosten zijn € 3 en het is fijn als je je van te voren opgeeft dat je komt, zodat ik weet hoeveel koffie ik moet zetten.


Zaterdag 29 oktober van 13.30 tot 15.30 uur Kerstkaarten maken
Weet jij al wat voor kerstkaarten je dit jaar gaat versturen? Ik wil je graag helpen en inspireren, dus ik zorg dat ik deze middag een heleboel voorbeelden van kerstkaarten heb staan, waarvan jij er enkele kunt namaken en/of je je eigen touch kunt geven. Kosten voor deze middag zijn € 10 en dat is incl. koffie/thee, lekkers en het materiaal. Stempel/knutselervaring gewenst.Voor alle workshops geldt; ik heb plek voor maximaal 7 personen, dus geef je snel op want vol = vol. Ik zou het heel erg leuk vinden om je op één of meerdere van mijn workshops te mogen begroeten. De workshops zijn helaas niet bedoeld voor collega-demonstratrices. 
Misschien heeft je creatieve buurvrouw, vriendin, collega, nichtje, moeder of zusje ook wel zin om mee te gaan? Neem je iemand mee die nog nooit een workshop of party van mij heeft gevolgd, dan krijg jij € 5 korting op de workshopprijs. Wel even van te voren aangeven.   
1 opmerking:

Helen zei

Ziet er weer toppie uit, stuur je direct even een appje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...