Pagina's

maandag 19 september 2016

Bee Creative #2 | I love copperDus.... nog even over die planner die geen planner werd.....Ik maakte een 2e dubbele pagina, gewoon voor de leuk. En ik gebruikte een paar van die ontzettend mooie Hello Lovely Project Life kaartjes van Stampin' Up! Ik heb een hele collectie Project Life kaartjes, die ik eigenlijk te mooi vind om te gebruiken. Regelmatig spit ik de hele stapel door om ze vervolgens al kwijlend weer terug in het doosje te stoppen......VAN DE  ZOTTE NATUURLIJK!!Vanaf nu ga ik ze ook echt gebruiken. Zie hier het bewijs:

De pagina's zijn gemaakt naar aanleiding van mijn liefde van dit moment: alle koperen hebbedingetjes. Koperen paperclips, koperen punaises, koperen klemmetjes, koperen washi tape, koper draad, koper papier....


 Stampin' Up! heeft op dit moment zelf  koper embossing poeder. Hah, is dat wat!?

I Love Copper dus.


En van wie of wat hou jij op dit moment? Zou het niet leuk zijn om daar ook een pagina (of 2) in je planner of ander notitieboek over te maken? Hartstikke leuk om later terug te zien.Stop met al die mooie spullen in je kast op te bergen en doe gezellig mee!
3 opmerkingen:

Jantine zei

Erg leuk, Margriet!
Ik herken wel dat ik soms dingen te mooi vind om te gebruiken...als kind ook met mooie stickers etc. Rare gedachte eigenlijk: iets niet gebruiken omdat het te mooi is :-)
Groetjes,
Jantine

Peet752 zei

Ik heb zoveel vragen hierover. Hoe groot is je map? Heb jij een perforator die precies die gaatjes maakt? Wat doe je er verder mee? Ter inspiratie of... Het zijn geen moeilijke vragen maar meer nieuwsgierigheid.

Joke de Wit zei

Prachtig margriet.Gr.Joke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...