Pagina's

zaterdag 24 september 2016

Na-zomer workshop | volgende workshopsAfgelopen dinsdag gaf ik de na-zomer workshop met de Fresh Fruit stempelset van Stampin' Up! in de hoofdrol. We maakten 3 frisse Clean & Simple kaartjes en een fruitig doosje om de kaartjes in op te bergen. En bij een workshop hoort natuurlijk ook wat lekkers..... Dit keer een beetje passend bij het onderwerp.


 En dit was één van de kaartjes die we gemaakt hebben.Het was weer een toffe, gezellige avond.Wil jij ook een keer een workshop komen volgen? Dat kan!World Card Making Day
Volgende week zaterdag 1 oktober is het World Cardmaking Day en dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We gaan deze middag van 13.00 tot ong. 16.00 uur een leuke omslag maken, met daarin 5 kerstkaarten, 5 bijpassende enveloppen en 5 labels. Stijl á la Margriet en het Candy Cane Lane Papier + bijpassende stempelsets zullen in de hoofdrol staan. Kosten zijn € 16 en dat is incl. koffie/thee, lekkers en het benodigde materiaal. Stempel/knutselervaring is nodig.

Let op: dit is niet hetgeen wat we gaan maken, maar we gebruiken wel deze kleuren, het papier en de stempelsets.Shakercards op herhaling
Op speciaal verzoek organiseer ik nog een keer een workshop shakercards maken op dinsdag 11 oktober van 19.30 tot ong. 21.30 uur. We maken dan 3 shakercards, waarbij je kunt kiezen uit diverse voorbeelden stijl á la Margriet. Stempel/knutselervaring is nodig. Kosten € 12,50 en dat is incl. koffie/thee, lekkers, alle materialen en de nieuwe najaarscatalogus.

Voor alle workshops geldt dat er volop gelegenheid is voor het stellen van vragen, ideeën op doen en het bekijken van de aller nieuwste Stampin' Up! producten. Indien gewenst kun je een bestelling plaatsen (niet verplicht) en/of je eerder gedane bestelling ophalen. Ik heb plek voor maximaal 7 personen. Opgeven graag via de mail en wacht niet te lang vol = vol. De workshops zijn niet bedoeld voor collega-demonstratrices.


2 opmerkingen:

Ruth zei

Immer wieder traumhaft schön hier bei Dir!
Beste Grüße von Ruth

Marlies zei

Gezellig was het zéker. You're so sweet om elke keer leuke workshops voor te bereiden. SUper!
Lieve groetjes, Marlies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...