Pagina's

vrijdag 16 september 2016

Halloween en pompoenentijdGisterenavond is de hitte door een spektaculair onweer bij ons verdreven.Eerlijk gezegd ben ik er niet rouwig om, doe mij maar de temperaturen die komen gaan, zo rond de 20 graden.Ik kan nu ook met een beter gevoel de producten uit de najaarscatalogus gaan showen. Want om besneeuwde kerstkaarten te laten zien bij 33 graden dat voelde voor mij niet helemaal goed.Welnu, Halloween zit er aan te komen. Ik weet dat er heel veel mensen in Nederland niet aan meedoen, maar er zijn er zeker weten ook die dit wél doen. Toen onze kinderen nog klein waren organiseerde ik met onze Buurtvereniging ook Halloween activiteiten. Jammer dat die tijd voorbij is. Maar gelukkig kan ik met Stampin' Up! toch nog mijn hart ophalen en gewoon wat leuke Halloween creaties maken....


 Zoals bijvoorbeeld deze zakjes waar enkele leuke Halloween kaartjes in zitten....


Stampin' Up! heeft ook dit jaar weer prachtig Halloween Designpapier.Halloween Night Specialty Designer Series Papier


Het papier zit normaal in een pak van 12 stuks 12" x 12" vellen voor € 15,75, maar ik heb er dit keer weer kleine pakketjes van 6 stuks 6" x 6" van gemaakt. Hierin zitten 5 velletjes dubbelzijdig design papier en 1 stuk zwart met zilver enkelzijdig papier. Dit laatste papier is heeft óf een zilveren spinnenweb print óf een zilveren stippen motief. 1 pakketje kost € 2,20 en je kunt zolang de voorraad strekt je voorkeur aangeven. (Ook heb ik inmiddels kleine pakketjes van het Candy Cane Lane DSP, deze kosten € 1,95 per stuk). 
En als ik aan Halloween denk, dan denk ik aan pompoenen! Gisteren reed ik door een dorpje in De Kempen en kwam ik dit leuke kraampje langs de weg tegen.


'Bedien u zelf, betalen in busje'. Dat dit in deze tijd nog kan! Zo simpel en zo puur, hier word ik nou écht vrolijk van. ((-: De zonnebloemen staan inmiddels in de vaas en vanavond eten we pompoenensoep.
En nou ben ik eigenlijk wel benieuwd van welke kleine, simpele dingen jij vrolijk wordt? Ik wens je in ieder geval een heel vrolijk weekend!

3 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

heel leuk gemaakt
grtjs martina
x

Sarah zei

Leuk leuk!

Colien zei

Ben dol op Halloween! Heb nog zoveel kaartjes in voorraad, maar niet veel liefhebbers om ze aan te versturen... Jouw cadeauzakjes zijn tof!
Hier in de buurt ook veel zonnebloemen en pompoenen/kalebassen te koop langs de straat. Vind het zo gezellig staan en inderdaad: gelukkig kan het ook nog op deze manier. Misschien toch die Brabantse gemoedelijkheid? :-)
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...