Pagina's

zondag 18 september 2016

In mijn nopjes | Bee Creative #1 | wie doet er mee?Onlangs kocht ik dus een planner. D.w.z. de omslag van een planner. De inhoud liet ik achterwege omdat ik weet dat ik hem toch niet ga gebruiken.Ik kan namelijk verschrikkelijk goed plannen..... Me er ook aan houden is echter een heel ander ding! {bloos} En omdat ik dat na 47 jaar inmiddels van mezelf weet en pogingen hierin te veranderen elke keer opnieuw op niets uitlopen, heb ik me zelf er bij neer gelegd. Wel zo rustig. Voor mij geen planner.Dus.... ik kocht een mooie omslag van een planner uit met de bedoeling hier gewoon allerlei leuke  creaties in te maken. Niet persé met Stampin' Up!, niet in opdracht, geen voorop gezet plan (want daar kan ik me toch niet aan houden), maar gewoon dingetjes die in me opkomen en waar ik blij van word. Geen regels, geen voorschriften of richtlijnen, geen perfectie, geen tijdsdruk dit bezige bijtje wil gewoon back to basic en puur en creatief bezig zijn! Ofwel Bee Creative (even if nobody cares). Zoals dit bijvoorbeeld. Ik moet zeggen dat ik er erg 'in mijn nopjes' mee ben!
En alhoewel Noppes mijn pogingen tot handletteringen nog wel eens wil dwarsbomen....
Ga ik gewoon door. Ik stuiter namelijk van de ideeën. (-:Misschien heb je wel zin om mee te doen? Je hebt thuis vast wel een mooi notitieboekje of mapje liggen waarin je aan de slag kan. Je kunt me nadoen of als er belangstelling voor is wil ik ook best  eens een opdrachtje geven. Elke nieuwe inhoud van mijn Bee Creative zal ik posten met de hastag #BeeCreative 
Nu heb ik absoluut niet de illusie dat er veel belangstelling voor is. Iedereen heeft het namelijk druk-druk-druk en er zijn al zoveel challenges. Maar toch nodig ik je uit om mee te doen. Gewoon even lekker een half uurtje creatief bezig zijn om te ontspannen. Niets moet, alles mag. Ik zeg doen!


8 opmerkingen:

Unknown zei

Goed idee!

Sarah zei

Leuk Margriet! Ik kan er ook zo van genieten om gewoon wat letters en ideeën op te schrijven. Ik heb me ook pas een boek handlettering kado gegeven en oefenen is de boodschap.
Pas een mooie quote gehandletterd en hij hangt nu aan de muur. Telt dat ook? Ze in boekje verzamelen is een tof idee, alleen inderdaad de tijd vinden. Doei!

Stempelacademie met Cindy zei

Goed idee, wat een leuk plan! :)

Hillie zei

Wat een leuk idee! Ik weet niet of ik er aan meedoe maar ik heb inderdaad een planner waar ik niets mee heb gedaan tot nu toe. Misschien pak ik het op en ga -als ik iets er in heb gemaakt- zeker posten! Wellicht helpt het me om de planner toch eens te gaan gebruiken. Thx!

Peet752 zei

Top idee!!

Helen zei

Goed idee, ga zeker proberen om mee te doen xx

Jantine zei

Leuk idee, Margriet, en prachtig gehandletterd!
Ik doe niet mee :-) hou me nl. ook niet altijd aan mijn plannen...maar ik volg het met belangstelling!
Groetjes
Jantine

Ineke zei

Mhhmmm? Misschien....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...