Pagina's

zondag 25 september 2016

GefeliciPeerd!Gisteren werd mijn schoonvader 84.Hij woont samen met mijn schoonmoeder nog zelfstandig in het huis waar hij 84 jaar geleden geboren is, is relatief gezond, rijdt nog auto, heeft een Ipad en een breed beeld televisie met Sport Fox Abonnement.......  {Tja, en nu moet ik oppassen wat ik verder nog schrijf, want hij volgt me ook op Facebook. (-;}Al met al is het een toffe peer. Mijn kinderen kunnen zich geen betere opa wensen. Maar wat moet je zo iemand nou nog voor zijn verjaardag geven? Hij wilde graag een nieuwe wekkerradio.  Geen idee waarom je nog een wekker wilt als je 84 bent? Dus die kochten we. 
Daarnaast kocht ik als aardigheidje 2 kg peren bij de Philips Fruittuin. Ja, ja, behalve Philips Gloeilampen, Philips TV's, Philips Medical Systems, Philips Winkel, Philips Sport Vereniging (PSV) heeft Philips ook een fruittuin. Het toeval wil dat mijn schoonvader ook zijn hele werkzame leven bij Philips heeft gewerkt. Maar goed, nu dwaal ik echt af.
Ik kocht dus 2 kg peren, deed ze in een houten schaaltje, stempelde een kaartje met het Labeler Alphabet van Stampin' Up! en maakte er een foto van....Ik typte er een verhaaltje bij en voila.....

Zo had ik toch nog een extra cadeautje én weer een blog/Facebookberichtje.
Ben benieuwd of opa er op reageert...... (((-;
4 opmerkingen:

Eveline zei

Hihi. Wat een leuk verhaaltje. En een leuk idee.

Sarah zei

Dat is tof!!

Joke de Wit zei

Wat leuk gemaakt Margriet,zal hij wel heel leuk vinden.Gr.Joke

Colien zei

Heel leuk! En lekker :-)
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...