Pagina's

zondag 4 september 2016

Team ontBIJtje | recepten swapOmdat het me leuk leek om elkaar na de vakantie weer eens te zien, stelde ik mijn team voor te gaan ontBIJten bij IKEA. Gewoon om gezellig bij te kletsen en verhalen, ervaringen, twijfels, successen en plannen met elkaar te delen. En weer inspiratie op te doen....

 


 

Afgelopen woensdag was het zover. Er waren ook een paar demonstratrices-in-spe aanwezig. Je kunt ze immers niet vroeg genoeg met het Stampin' Up! virus bekend maken. (-; Het was zo leuk en gezellig, het leek wel een schoolreisje!Na afloop kon ik weer oefenen met het monteren van mijn filmpjes en zie hier het resultaat:


Zoals je op het filmpje kunt zien werd er weer volop geswapt (geruild). Dit keer had ik er een thema aan verbonden; scrap een A4-tje met één van je favoriete recepten. De dames waren super enthousiast en ik wil dan ook graag al het moois en lekkers met jullie delen:
Eveline van der Lugt-Buiteman
 
Dyan Schuffelen-Hakkens

Linda Verhey

Desiree van Geffen

Anky Zentjens

Mary Couwenberg

Coby Dijkhuizen

Marie-Claire van Lierop

Eefje Selder A.

Eefje Selder B.

Wendy Spruyt

Clärle van der Lugt

Margriet TournierWat zijn ze leuk hè! Ik heb ze allemaal in een map gedaan en heb er weer een leuk receptenboek bij. Nu nog gaan bedenken wat ik het eerst ga maken. Ik denk de zoete aardappel soep.......Lijkt het jou ook leuk om deel uit te maken van ons team, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met me op. Ik ben nog altijd op zoek naar nieuwe leden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!Fijne zondag nog.5 opmerkingen:

Hillie zei

Wat een SUper leuk idee! En een leuke locatie ook. Erg leuk om dit filmpje te maken en erbij te plaatsen. Top! Dank om het delen, zodat we mee kunnen genieten.

Lammies cards zei

Wat gezellig en wat zien de recepten er lekker uit. Ga er zeker n paar van maken

Marlieke zei

Ik had genoeg inspiratie hoor... :-)
Toont ze hier even allemaal fantastische receptbladen die mij ook weet inspiratie geven. Bedankt he?!

Maar even zonder gekheid: kei leuk en gezellig!

Jantine zei

Wat een leuk idee, zowel het ontbijtje als de recepten!
Het ziet er prachtig uit!
Groetjes,
Jantine

Lian zei

Wat een leuke bijeenkomst bij IKEA. Ik ben het niet van plan maar door al die leuke ideetjes en bijeenkomsten die je organiseert zou ik bijna instappen ;-)om daar bij te kunnen zijn-> zooo leuk.
WOW.. en dan zomaar ook nog een online kookboekje. Ik ga het eens bestuderen.
Bedankt voor de inspiratie.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...