Pagina's

maandag 22 oktober 2018

24-uurs sale | Little Things verkoop | journal pagina
24-uurs Sale
Er is er een jarig hoera, hoera! Stampin' Up! is jarig en zij trakteren jullie op dinsdag 23 oktober op een 24-uurs sale. Dat betekent 15% korting op de onderstaande stempelsets.Heb je gezien dat er ook een Nederlandse bij zit? Als je het fijner vind om op papier te kijken, kun je hier de flyer met de betreffende stempelsets downloaden.I.v.m. de Sale doe ik morgen een extra bestelling. Zit er iets van je gading bij dan kun je tot morgenavond 18.30 je lijstje aan me doorgeven, het liefste via de mail. Ben je later dan kun je nog bestellen in mijn webshop. Je hebt hiervoor wel een creditcard nodig. Uiteraard krijg je dan later ook een persoonlijk kaartje/bedankje thuisgestuurd.


Little Things

Gisteren heb ik een nieuwe pagina op mijn blog aangemaakt; Little Things! Hier verkoop ik kleine hoeveelheden/setjes van Stampin’ Up! producten uit mijn eigen collectie, zoals lint en designpapier. Ook is het mijn bedoeling er andere leuke ‘hebbedingetjes’ aan te bieden.https://www.bijmargriet.com/p/little-things.html


Bij voldoende belangstelling zal ik de pagina regelmatig aanvullen en je kunt de spullen ‘hamsteren’ om verzendkosten te besparen. Hoe dat precies werkt kun je lezen op de pagina. Kom zeker regelmatig kijken of er iets leuks voor je bij zit, want het is vaak op = op.https://www.bijmargriet.com/p/little-things.htmlNieuwe bladzijde in Journal

Natuurlijk wil ik graag nog met iets creatief afsluiten. Hier nog een pagina van 10 oktober uit mijn journal. De sterfdag van mijn vader.


Ondanks alle goede voornemens begin ik toch weer achterop te geraken met mijn journal. Oepsie... Maar het mooie is; ik kan elke dag opnieuw beginnen! (-;Fijne dag nog!Groetjes,
Margriet


Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...