Pagina's

donderdag 25 oktober 2018

Say Cheese mini-album en journalHet is alweer 2 weken geleden dat ik een gave knutseldate had bij Jolanda Leenders. Samen met enkele Stampin' Up! maatjes maakten we een leuk mini foto(toestel)-albumpje in een bijpassend doosje.Dat moest natuurlijk genoteerd worden in mijn journal.


Dit was even de laatste pagina in het nieuwe journal. Ik loop nu dus officieel 2 weken achter. Oh jee...... Maar het plan is om er de komende dagen weer aan te werken.En ondanks het feit dat we heel hard gewerkt hadden (zie hieronder het bewijs)...
Is ook mijn mini foto(toestel)-albumpje van de workshop nog niet af. Ik ben sowieso heel slecht in knutselen en kletsen tegelijk. Teveel prikkels en ik kan me nooit zo lang goed concentreren..... Even lunchen buiten de deur vind ik dan ook altijd een heel goed idee. (-;Gelukkig is het albumpje wel bijna af. De hele basis ligt klaar, ik moet het alleen nog even in elkaar zetten. Zo gaat het worden:Foto van Jolanda Leenders


Deze foto is van Jolanda. Ze heeft geen website, maar je kunt haar vinden op Facebook.Ach, en zo blijven we bezig. Ik vind het heerlijk dat ik weer de rust en tijd heb om voor mezelf te freubelen. Gisterenavond ben ik nog wezen bloemschikken. Heel iets anders, maar óók leuk!


Bijna iedereen had een oranje stuk. Maar omdat oranje niet echt mijn kleur is, werd het mijne roze/rood.Nou, dat was het weer voor vandaag. Hopelijk heb ik je kunnen inspireren. Morgen plaats ik weer een bestelling bij Stampin' Up! Wil je mee bestellen laat het op tijd weten.Creatieve groetjes,
Margriet

2 opmerkingen:

Jantine zei

Prachtig, dat bloemstuk!
En het albumpje is ook erg leuk. Zelf vind ik het ook lastig om te kletsen en te knutselen tegelijk...Maar toch zijn workshops altijd wel heel leuk.
Groetjes
Jantine

Ellen zei

Gezellige knutseldate zo te zien! Leuk. Talent voor bloemschikken heb je duidelijk ook. Mooi stuk in mooie kleuren,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...