Pagina's

maandag 8 oktober 2018

Rood met witte stippen


Afgelopen week maakte ik een paar rood met witte stippen kaartjes. Ik was er helemaal voor in de stemming. Zou het soms de tijd van het jaar zijn?
De paddenstoelen komen uit de stempelset Hedgehugs van Stampin' Up! Deze set is natuurlijk mega leuk te gebruiken in het herfstseizoen. De Nederlandse teksten komen uit de set Van Alles Wat.
Hedgehugs Stampin' Up! € 24Ik kleurde de paddenstoelen rechtstreeks op de stempel met de Stampin' Markers Old Olive, Real Red en Crumb Cake / Sahara Sand.  Deze Markers zijn op waterbasis en daarmee uitermate geschikt om  op stempels te kleuren. De inkt vervliegt niet, zoals bij Alcohol Stiften wel het geval is.


De vierkantjes stanste ik uit met de Stitched Framelits.


Op het volgende kaartje gebruikte ik Wit Embossingpoeder om de witte tekst te maken. Zo'n potje kost € 6 en daar doe je jaren mee. 


En dit kaartje maakte ik voor mijn teamlid Samantha die gisteren haar 5 jaar Stampin' Up! demonstratrice jubileum had.Ook experimenteerde ik even met het maken van foto's. Wat vind jij het leukste? Een witte achtergrond of iets anders?Nou, dat zijn een heleboel paddenstoelen. Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren. A.s. vrijdag bestel ik weer. Mocht je iets willen mee bestellen laat het dan op tijd weten via een mailtje of telefoontje. Fijne week en geniet van het mooie weer! Ik zou het kei leuk vinden als je een reactie achterlaat.Groetjes,

Margriet

6 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

dat ziet er erg leuk uit ! geslaagde creaties met dit setje
grtjs,martina
x

Je@net zei

Wat ziet dat er allemaal gezellig uit, Margriet!

Sarah zei

Super! Bij de witte achtergrond komt je kaart meer tot zijn recht. De foto buiten brengt een leuk sfeertje over.
Jouw post is altijd leuk om te lezen en NOOIT saai 🍄. X

Ellen zei

Geweldige serie met deze leuke paddestoelen!

Muriel zei

super leuk! vind de witte achtergrond toch het best, maar komt misschien vooral omdat die vos me een beetje afleide ;0

Jantine zei

Heel gezellig, deze rood-met-witte-stippenkaartjes.
De witte achtergrond is lekker rustig, de groene achtergrond is wel mooi! Dus geen voorkeur :-)
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...