Pagina's

zondag 7 oktober 2018

Teamdag in Italiaanse sferen Bij Margriet


*Waarschuwing, lange post. Neem gerust eerst een kopje koffie of thee erbij*Buongiorno! Het is inmiddels al weer 2 weken geleden dat ik een participizza teamdag voor mijn 1e-lijn teamleden hield. Vandaag een fotoverslagje.Omdat Team Bij Margriet een beetje uit haar voegen groeide stelde teamgenootje Clärle haar huis ter beschikking. Hoe lief is dat!! Ik kan echt geen 22 mensen kwijt in mijn huiskamer en het lukt mij maar niet om een geschikte/betaalbare locatie in de omgeving te vinden. Ik was dus dolgelukkig met het aanbod van Clärle.Ik vind het altijd leuk om een thema aan de dag te verbinden. Door het jaar heen denk ik daar al over na en sla ideeën op mijn telefoon op. Dit keer werd het thema Italië, mijn favoriete vakantieland.


Ik vind het superleuk om de boel in stijl te decoreren. Geen bloemen deze keer, maar verse basilicum op tafel. De hele kamer rook ernaar. (-:


En voor iedereen een cadeautje in een mini-pizzadoosje in stijl.


Ook had ik een limonade-kraampje gemaakt.Salute.


Lieve teamgenoot Jessica Osenga had een ontzettend mooie decoratie tafel verzorgd, waar ze ook nog eens heel enthousiast over kon vertellen.


Hieronder een impressie. Ik heb helaas niet alles op de foto.
Mooi hè? Zij is niet heel erg actief op Social Media maar wellicht dat daar verandering in komt als ze veel likes op haar blog en Creatieve Facebookpagina krijgt. (-; Neem eens een kijkje, ze maakt hele mooie dingen. Ik had 2 workshops voor deze dag bedacht. Als eerste een lederen mini-mini-journal dat in een luciferdoosje past.
En voor de resterende labeltjes dit kadoosje dat ik al eerder liet zien.


Bij het maken van dit boekje had je wel een leesbril nodig.... Zo mini...Ik kreeg een schandalig mooi cadeau van mijn team. Een retro typemachine van We Are Memory Keepers.


Hij stond al lang op mijn verlanglijstje, maar te duur om 'zomaar' voor jezelf te kopen. Nu kreeg ik hem cadeau. Aan het einde van de dag zou blijken of ik het mocht houden. Wat gemeen! (((-;Voor gastvrouw Clärle maakte ik nog een schort.


Dat wel eens gestreken had mogen worden voordat ik het gaf..... (-;


En ze kreeg van ons allemaal nog een cadeau in Italiaanse stijl met allemaal lekkers en cadeaubonnen van Happy Italy en een Italiaanse IJssalon.De lieverd....


Het is inmiddels traditie dat er een secret/special guest wordt uitgenodigd. Dit keer had ik mijn Duitse Up-Upline Tanja Kolar gevraagd.


Aangezien ik zelf heel erg van het Clean & Simple ben, had ik haar gevraagd of zij een techniekworkshop wilde verzorgen. En dat wilde ze! Ze leerde ons verschillende watercolor achtergrond technieken.

Kei leuk!


Ook voor haar natuurlijk een bedankje in Italiaanse stijl; Limoncello!


Mijn 2e workshop was een mini Travel Journal.


(Hierin geef ik a.s. vrijdagavond 12 oktober een workshop. Er is nog plek. Klik hier voor alle info.)Ook hier werd hard aan gewerkt.


Ondertussen was ook de chef-kok van deze dag gearriveerd....


Er moest natuurlijk spaghetti gemaakt worden.


Al tavolo!Gebak en toetjes werden door anderen verzorgd, soms incl. recept.

Helaas heb ik niet al het gebak en toetjes op de foto, maar lekker was het!!!


We sloten de dag af met een loterij met aantrekkelijke prijzen.


Het was een superfijne, sfeervolle dag. Eentje waarop ik volop heb genoten en niet alleen in de ban van het foto's maken was. Ik ben zelfs vergeten/het was te laat om nog een groepsfoto te maken. Maar alles zit in mijn geheugen gegrift en dat is veel belangrijker dan de hele tijd met die foto's bezig zijn.Een dag met een gouden randje, om nooit meer te vergeten! Nogmaals dank aan iedereen die haar steentje heeft bijgedragen om deze dag tot zo'n feestje te maken. Een typisch voorbeeld van:Carpe diem!Arrivederci,

Margriet

5 opmerkingen:

Colien zei

Gaaf weer, Margriet! Je boft met zo'n leuk team en zij treffen het vooral met jou! Zier er weer top uit.
Grtz Colien

Je@net zei

Oooh...dat ziet er inderdaad super gezellig en goed verzorgd uit. Wat een mooie en inspiratievolle dag!

Clärle zei

Het was een heerlijke dag, een dag met een gouden randje❤️

Sarah zei

Knap! Wat een leuke boel! X

kaneeltje zei

Leuk verslag en ook weer eens een lekker lange blog.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...