Pagina's

maandag 15 oktober 2018

Mini-album paspoort sizeEen tijdje terug maakte ik een mini-albumpje over onze excursie naar de Phi Phi Islands in Thailand. Ik liet het al eens in een Facebook Live filmpje en op Instagram zien, maar voor de liefhebber wil ik het hier ook nog graag even laten zien.


De omslag van het boekje is een paspoorthoesje dat ik 1 of 2 jaar geleden in de uitverkoopbak bij de Kwantum vond.
De inhoud maakte ik zelf op maat.
Met hier en daar een verborgen flapje. 
Het design papier dat ik o.a. gebruikte heet Tropical Escape. Ik verkoop er ook kleine pakketjes van. Gebruikte stempels zijn Tropical Chic (bladeren en streepjes) Colorful Seasons (bloemetjes), Pop of Paradise (bladeren, retired), Labeler Alphabet (tekst Phi Phi Islands) en Swirly Bird (bootje). Allemaal van Stampin' Up! natuurlijk, je kunt ze bij mij bestellen.
Als je het leuk vindt dan kun je hier het live filmpje terug kijken en naar mijn uitleg luisteren. 


(Verschrikkelijk om jezelf terug te horen 'hello Linda, nice that you watch' (-;)
 Dat was het weer voor vandaag. Leuk dat je langskwam en graag tot een volgende keer.Groetjes,
Margriet

3 opmerkingen:

Ellen zei

Wat een gaaf mini-album! Al die blaadjes zijn zo gaaf en passen zo mooi bij de foto’s en de Phi Phi eilanden. Beeldschoon!

martina's kaartjes zei

wauw, dat ziet er top uit! helemaal mooi en geslaagd
grtjs,martina
x

Jantine zei

Tof! Leuk idee om het in zo'n paspoorthoesje te doen!
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...