Pagina's

dinsdag 2 oktober 2018

Nieuwe Journal | Wereld Koffie Dag


Op Social Media zag ik dat het gisteren World Coffee Day was. Hahaa, wie verzint dat toch elke keer?Hoe dan ook, ik kreeg spontaan zin om er een pagina in mijn Journal mee te vullen. Of beter gezegd, weer een nieuw Journal te beginnen. Ik gebruikte het Coffee Break Design Papier van Stampin' Up! dat ik nog had liggen, maar wel retired is. En dat terwijl ik niet eens koffie lust!Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Het zal mij benieuwen of ik dit keer het boekje wel vol ga krijgen. (-;Fijne dag,
Margriet

2 opmerkingen:

Je@net zei

Ach.....een goed begin is het halve werk, zullen we maar zeggen. Leuke pagina is het zo geworden. En succes met de rest van het boekje!

Helen zei

keileuk <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...