Pagina's

dinsdag 27 november 2018

Eenvoudige, leuke kerstkaarten | Signs of Santa niet alleen voor kerstGoedemorgen.Eindelijk ben ik eens een keer op tijd begonnen met mijn kerstkaarten. Ik heb een stok achter de deur omdat ik dit jaar Sandd kerstzegels heb besteld. En men zegt dat je deze wel op tijd moet posten wil je ze voor kerst bij de mensen thuis hebben..... (-; Ik weet het niet hoor, ik heb het alleen van horen zeggen!! Het scheelt echter zoveel in prijs vergeleken met PostNL en ik 'moet' zoveel kerstkaarten versturen, dat ik het een jaartje wil proberen.Omdat ik er zoveel wil versturen, wil ik mijn kaartjes simpel houden. Niet dat dat de rest van het jaar anders is.... Ik hou nu eenmaal van Clean & Simple.


De basis van deze kaart emboste ik met de Softly Falling Embossing Folder. Ik gebruikte niet de bobbeltjes, maar juist de kuiltjes als voorzijde. Ik sneed een strook rood/wit Velvet papier van het Santa's Workshop Specialty DSP. Ook het wegwijzerbord komt uit dit Design Papier.De tekst North Pole komt uit de Signs of Santa stempelset. Ik stempelde deze met Versa Markt en bestrooide het met Wit Embossing Poeder. Met de Heat Tool liet het ik het smelten. Het ijsbeertje komt uit de set A Little Wild. De gestikte cirkel uit de Stitched Framelits. De extra sneeuwvlokjes (welke ik helaas niet genoeg had voor alle kaarten) zijn van een velletje Santa's Workshop Enamal Shapes.Wist je dat de Signs of Santa stempelset en ook het Design Papier voor andere doeleinden dan kerst kan worden gebruikt? Ik maakte er bijvoorbeeld deze kaart voor een oma mee.


Eerder liet ik je al deze verjaardagskaart zien.....


En nog een kaart voor nog een oma....


Ik heb nog enkele kleine pakketjes van dit Design Papier (en ook van ander kerstpapier) liggen. Je vindt ze hier.


Alle gebruikte materialen zijn van Stampin' Up! Morgenavond (28-11) plaats ik weer een verzamelbestelling. Je krijgt alleen dan nog 10% korting op alle producten uit de JAAR catalogus. Stuur me een mailtje als je iets wilt meebestellen.Ik ga snel weer verder met een andere serie kerstkaarten. Fijne dag!Groetjes,
Margriet

3 opmerkingen:

Wilma zei

Wat een geweldige voorbeelden! Súper!

Happy Earl Grey zei

Leuk gemaakt!

Jantine zei

Leuke kaartjes! En dat kerstpapier is wel heel vrolijk, inderdaad ook geschikt voor andere kaarten dan kerst.
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...