Pagina's

zondag 13 oktober 2013

Wonderfall layout

En ineens wat het er weer....De ONBEDWINGBARE behoefte om een layout te maken.....

Ik heb het nagezocht, het is de 2e dit jaar. Op 18 januari maakte ik er één en die daarvoor is van 23-10-2012......Op de een of andere manier was de zin er in verdwenen. Ik weet wel hoe het kwam, maar ach, laat ik dat maar voor mezelf houden. Sommige dingen zijn nou eenmaal niet geschikt om de wijde wereld in te sturen.Wat doet het er ook toe, het verlangen was er ineens weer en daar gaat het om. Gewoon spontaan, niet om een product of merk te promoten, niet voor een challenge of wedstrijd, niet voor een party of workhop, niet op verzoek van, maar gewoon omdat IK er zin in had!En ik hoop dat er nog veel van die opwellingen zullen volgen. Dat ik gewoon weer helemaal-voor-mezelf-alleen creatief bezig kan zijn, ook al interesseert het niemand iets. Ik wil de oude Margriet weer worden. Margriet die altijd deed waar ze zin in had, die een hekel heeft aan regeltjes en tijdsdruk en dit mag wel en dat mag niet. Ik wil weer leuke verhaaltjes schrijven en bovenal gewoon creatief zijn, met spullen en woorden waar ik op dát moment zin in heb. Commercieel en zakelijk gezien misschien niet helemaal handig, maar dat is dan maar zo.IK WIL MEZELF WEER ZIJN!
Pfiew.....wat een zware gedachten. Daar komen jullie niet voor, maar ik ga het tóch plaatsen. Want het roer moet om en door dit hier zwart op wit van me af te schrijven ben ik al een heel eind op weg in de goede richting.....**FORGET**FORGET**FORGET**CONTROL**ALT**DELETE**En dan nu de layout waar jullie wel voor kwamen!!


Mmmmmm, ik ben er blij mee!Weer een echte Margriet erbij.De foto's zijn van precies 10 jaar geleden. De herfstwandeling van onze Jorg in groep 1.Ik vind ze wonderfall!
{smelt}ff wachten....
dan droom ik even weg ....
Het mandje dat Jorg bij heeft om zijn herfstschatten in te verzamelen is een collector's item van veur dun orlog en van onschatbare waarde.


 

Oh nee, van veur dun orlog dat kan niet, toen was ik er nog niet. Maar het is inmiddels wel al zo'n 40 jaar oud, want ik gebruikte het vruger zelf om mijn gevonden paaseitjes in te doen.Deze foto's zijn overigens een van de eerste zijn die met mijn allereerste-toen-nog-revolutionair-ogende-digitale-cameratje zijn gemaakt.....Hij was zo groot en zo zwaar dat ik er nu nog nekklachten van heb!


 
Tot slot; het papier dat ik gebruikte is van de Sweater Weather Designer Series Paper. De letters FALL zijn met het Morning Post alfabet gestempeld en uitgeknipt en de herfstbladeren en eikel zijn eerst gestanst met de Autumn Accents Bigz Die en vervolgens met de Wonderfall stempels gestempeld. Alle genoemde materialen zijn van Stampin' Up! en bij mij te bestellen.(Toch nog even een commercieel momentje inbouwen (-;)Liefs en fijne zondag nog. xxx

4 opmerkingen:

Clarle van der Lugt zei

Heel mooi gezegd Margriet !!In deze maatschappij valt het niet altijd mee om jezelf te zijn of te blijven.Maar als je,je er bewust van bent dat is de eerste verandering.

En je layout is prachtig.Heel goed bezig :)

Miranda V zei

Goed om even zo een momentje te hebben: wat is nou echt belangrijk en wat wil ik zelf? Sommige dingen moeten gebeuren, maar sommige moetjes kunnen ook geschrapt worden of omgezet worden in willetjes. Je lay-out is erg leuk, mooi om zo een oude foto een speciaal plekje te geven op deze manier. Alleen al door de leuke herinneringen er bij!

Helen zei

Ha die Margriet, heel goed om het van je af te schrijven (zit hier ook in een dipje - te veel moeten/willen en veul te weinig tijd :-( zal je woorden nog eens een paar keer lezen, helpt misschien). Ik vind je lay-out prachtig geworden, helemaal een echte Margriet! Lieve groetjes Helen

Anita zei

Janetjaaaa....doen wor ge behoefte on het en un momentje vur oew eige is heel goed!!
Oew leeoud is keiskon. Mooi gerei he van SU.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...