Pagina's

woensdag 21 september 2016

Herfst, herfst wat heb je te koop? | Bee Creative #3Vandaag is het officieel herfst. En alhoewel Stampin' Up! van alles te koop heeft voor de herfst natuurlijk, greep ik dit keer terug naar een stempelset die al een paar jaar uit te collectie is, de Wonderfall.Mijn eigen set had ik verkocht toen hij retired was, maar had er zo'n spijt van dat ik hem weer van iemand anders terug 'kocht'. Het kostte me een lunch in return, maar ik ben SUper blij dat ie weer in mijn kast staat te pronken. Op hout nog wel dit keer. 
Om de start van de herfst te vieren maakte ik weer een dubbele layout voor in mijn planner-die-geen-planner-is. De grote letters stanste ik met de Large Letters Framelits en emboste ik met de Woodgrain embossingfolder.Ik pimpte het geheel o.a. met een eikeltje gestanst uit Copper Foil, Copper Metallic Thread en Enamal Shapes.Heb jij je planner of journaling boekje al in herfst-sferen gebracht? Doe gezellig mee!
Wil je nog iets (herfstachtigs) van Stampin' Up! bestellen, laat het me weten. A.s. vrijdag 23-9 doe ik zoals het er nu naar uitziet mijn laatste bestelling van september de deur uit..
3 opmerkingen:

Colien zei

Pracht-pagina!
grtz.Colien

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Hahahah, die lunch heb ik met veel smaak genuttigd! Maar nu snap ik waarom je de set toch wilde houden... Past bij jou.

Jantine zei

Heel leuk, Margriet.
En grappig dat je je stempelset verkocht dn toen toch weer "terugkocht"... Fijn dat je m nu weer hebt!
(Daarom doe ik dus bijna niets weg, altijd bang dat ik spijt krijg...)
Groetjes,
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...