Pagina's

maandag 12 september 2016

Shakercards | schudkaarten | K3,- middagGoedemorgen op deze schitterende ochtend. Wat hebben we een ontzettend mooie nazomer, ik geniet met volle teugen.Vorige week gaf ik een workshop schudkaarten/shakercards maken. Er was veel belangstelling voor, want de workshop zat binnen een halve dag vol. Superfijn! Ik had een 7-tal schudkaarten gemaakt en de dames mochten 3 kaarten uitkiezen welke ze wilden maken. Vandaag laat ik jullie een aantal exemplaren zien.De eerste kaart is echt super simpel. Ik stanste de kinderwagen uit met een Baby's First Framelit. Het randje en de hartjes tekende ik uit de losse pols en de tekst stempelde ik met een stempel uit de Made with Love stempelset. Het schudgedeelte vulde ik met muisjes van De Ruijter.De volgende kaart is ook niet moeilijk maar iets bewerkelijker. Het hartje stanste ik uit met een retired die. Hiervoor in de plaats zijn de Sweet & Sassy Framelits gekomen. De 50 stanste ik met de Large Number Framelits en de tekst komt uit de bijpassende Number of Years stempelset. Voor de achtergrond stempelde ik een gridkaartje met wat spetters van de Swirly Bird set. Het schuldgedeelte vulde ik met Metallics Sequins, waarvan ik de gouden achterwege liet. Ook stopte ik er nog wat extra zwarte kraaltjes in, welke niet van SU zijn.


Bij de derde kaart, ook niet moeilijk om te maken, ging ik een beetje vreemd. De uitgestanste Smile is namelijk niet van Stampin' Up!, maar wel heel leuk. Het fototoestel komt uit de Pun Intended (hostess)set en de smiley uit de retired SAB set Hello. Het papier is van de serie Pop of Pink en de tekst komt uit de Confetti Celebration.


Tot slot een schudkaart die niet voor de workshop was gemaakt maar speciaal voor Miranda van Miranda's Creaties die vorige week op het strand van Noordwijk trouwde.  Ik heb met Miranda al een aantal jaren een bijzonder leuk en altijd lollig blog/facebook/instagram contact en natuurlijk wilde ik graag een kaart-in-strand-stijl voor haar maken.


Dit is hem geworden. Door de zachte kleuren van de kaart was deze erg moeilijk te fotograferen. Het Soft Sky cardstock emboste ik met de Seaside embossing folder. Alle stempels die ik gebruikte komen uit de Seaside Shore stempelset. Het schudgedeelte vulde ik met Fancy Frost Sequins (najaarscatalogus) en schelpenzand. De roze hartjes zijn Subtles Enamel Shapes.  Genoeg inspiratie weer, dus dames aan de slag! Ik denk door het mooie weer is het extreem rustig op mijn blog en creatieve Facebook pagina. Volgens mij is iedereen nog van het mooie weer aan het genieten, net als Noppes.....Eerlijk gezegd kan ik jullie geen ongelijk geven! Omdat het zo rustig is kan ik me dit jaar wel relaxt  voorbereiden op het knutselseizoen dat komen gaat. Dat is wel eens anders geweest! (Pfieuw) Het schijnt dat het vanaf vrijdag minder weer wordt en dat komt voor mij goed uit, want dan houd ik mijn allereerste K3,- middag.


 
Wat houdt dat in? Vrees niet, we gaan geen dansje of liedje zingen! (-; Je loopt gewoon tussen 13.30 en 15.00 uur binnen voor een kop koffie of thee en het maken van een praatje en kaartje of kadoosje. Tevens kun je indien gewenst van de gelegenheid gebruik maken om je bestelling op te halen of te doen en eens te kijken wat voor nieuws ik weer allemaal gemaakt of in huis heb. De kosten zijn € 3 en het is fijn als je je van te voren opgeeft, zodat ik weet hoeveel koffie ik moet zetten. Kom je ook even gezellig langs?Tot slot a.s. donderdag plaats ik weer een bestelling, dus als je wilt mee bestellen laat het me weten.Fijne dag nog!


5 opmerkingen:

Ein Dekoherzal in den Bergen zei

WUNDERSCHÖNE IDEEN....


wünsche noch einen schönen ABEND
bis bald die BIRGIT aus TIROL

Sarah zei

Ik heb heel je lange bericht gelezen!
Mooie schudkaartjes en toffe dingen te doen bij jou.Jammer genoeg VEEL te ver! Amuzeer je nog!

Linda Visser - van der Velden zei

Wat een gave schudkaarten! Moet ik zelf toch ook weer eens maken, zo leuk! En wat een schattige foto van Noppes, zo ligt onze kat er deze dagen ook bij hihi. Groetjes, Linda

Colien zei

Gave schudkaarten, lieve Noppes en helaas.... vrijdag werken....
grtz.Colien

Marlies zei

Mooie schudkaarten Margriet! Enne, het was heel gezellig vanmiddag! Bedankt voor de fijne middag!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...