Pagina's

zondag 14 oktober 2018

Stampin' Drugs!Zoals jullie natuurlijk al lang weten bestaat het Stampin' Up! demonstratrice zijn uit veel meer dan alleen stempels (ver)kopen.
Als je eenmaal hebt besloten om Stampin' Up! demonstratrice te worden dan gaat er een wondere wereld voor je open. Dingen waarvan je voorheen het bestaan niet eens wist. Daarnaast ontstaan er ook vriendschappen met collega demonstratrices of teamgenootjes. We hebben immers allemaal dezelfde hobby en passie. Dat schept een band. Voordat ik demonstratrice werd had ik bijvoorbeeld niemand in mijn directe omgeving die ook van scrappen en/of kaarten maken hield. Als ik het op een verjaardagsfeestje over een Big Shot of Embossing Poeder had dan zat iedereen me met grote, niet-begrijpende ogen aan te kijken. Alsof ik aan de drugs was!! (-;Dat is inmiddels wel anders.
Gelukkig!
Zo ben ik bevriend geraakt met Clärle, die vandaag haar 5-jarig Stampin' Up! jubileum mag vieren.

Ik wilde een speciale kaart voor haar maken, maar kwam uit op deze layout.

Weer eens wat anders dan een kaart. Ik gebruikte de volgende stempelsets van Stampin' Up!:
- Takeout Treats voor het hartje
- Lined Alphabet voor de tekst vijf. Ik kleurde deze in met de Mint Macaron Stampin' Blends
- Labeler Alphabet voor de tekst jaar
Lijkt het jou ook leuk om demonstratrice te worden in het gezelligste team van Nederland? Klik hier voor alle info of bel of mail me vrijblijvend.Maar pas op....Ik waarschuw je......Het is verslavend!Je kunt zomaar 5 jaar blijven hangen. (-;Margriet

3 opmerkingen:

Sarah zei

Mooi! Grappig bericht.

Clarle van der Lugt zei

Lieve Margriet,
Deze 5 jaar zijn omgevlogen en heeft me fijne vrendschappen opgeleverd. Jou prachtige layout pronkt hier aan de muur. Nogmaals je bent een geweldige Up en een lieve vriendin.

Knuffel van mij❤️

Colien zei

Gave layout, persoonlijker kan het niet!
grtz Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...