Pagina's

dinsdag 30 oktober 2007

Silly Faces

Zoals beloofd hier dan de layout die ik dit weekend heb gemaakt. Eigenlijk wilde ik als titel 'gekke bekken', maar aangezien er maar 3 k's op de meeste lettervellen zitten, heb ik er "Silly Faces" van moeten maken. En dat is wat Ivy graag trekt voor de camera.

zondag 28 oktober 2007

Amsterdam

In de herfstvakantie zijn we een paar daagjes weggeweest. Eerst gingen we naar de Amsterdam Arena, want dat wilde Jorg graag. We hebben een rondleiding door het stadion genomen en zodoende kon Jorg meteen even oefenen als persvoorlichter. Later wil hij namelijk bij de FIFA gaan werken, maar persvoorlichter lijkt ons wel een mooi opstapje.
Ook al zijn we PSV-supporters we zijn toch op handtekeningenjacht geweest. Ivy was misschien nog wel fanatieker dan Jorg. Maar ja, zij is dan ook gek op beroemdheden!
Vanuit IJmuiden zijn we met de boot naar Amsterdam gevaren en hebben daar een rondvaart door de grachten gemaakt.
Wat een mazzel, want daarna kwam ik George Clooney tegen en hij wilde graag een hapje met mij eten.
Ivy's wens was om naar Madame Tussaud te gaan. Daar hebben we natuurlijk heel veel foto's gemaakt.
Jorg was op een muurtje geklommen en durfde niet meer naar beneden. Gelukkig kwam Spiderman hem redden.
Ook zijn we nog naar het Rijksmuseum en Madurodam geweest. Dat laatste was erg leuk omdat de kinderen heel veel dingen herkenden die we in A'dam hadden gezien.

Al met al een paar hele leuke dagen. We hebben genoten!

Vanmiddag heb ik nog een lo gemaakt. Als ik tijd heb maak ik morgen bij daglicht een foto en anders dinsdag. Houd mijn blog dus in de gaten. Fijne avond allemaal!

maandag 22 oktober 2007

On a scale of......

Beloofd is beloofd. Hier de lo die ik gisterenavond heb gemaakt. Gebruikte materialen komen uit de Get Inspired! kit van De Creatie. Is het uiltje (stempel) niet schattig?

zondag 21 oktober 2007

Sneak Peek


Goed nieuws en slecht nieuws. Eerst het slechte dan maar: vanavond ivm regen helaas mijn tenniswed-
strijd niet af kunnen tennissen. Het goede nieuws: sta wel met 4-2 voor én heb tijd om te scrappen. Hier alvast een sneak peek. Morgen maak ik een foto bij daglicht. Voor nu: Trusten!

Luv Ya!

Na eerst Idols en Wanne be a Popstar te hebben meegekeken en de bijbehorende chippies te hebbben genuttigd, heb ik nog tot in de late uurtjes aan deze lo gewerkt. De foto is door Ivy gemaakt op Lanzarote in de meivakantie.

Het papier, bloem en sticker komt uit de Get Inspired! kit van De Creatie. De bloem is nagemaakt van een layout van Birgit Koopsen.

Fijne zondag allemaal!

zaterdag 20 oktober 2007

Goodbye Summer, Welcome Fall

Ik vind het altijd vreselijk om afscheid te moeten nemen van de zomer, mijn favoriete jaargetijde, maar als het eenmaal zover is vind ik het ook heerlijk om het binnen weer knus en gezellig te maken, met de verwarming aan. Steevast komt ons paddestoelenhuisje dan ook weer op tafel te staan. Regelmatig komt ons 3-jarig buurjongentje kijken of de kaboutertjes thuis zijn, maar helaas ze zijn altijd nét weg als hij komt.....
Behalve het huis gezellig maken moeten de herfstfoto's natuurlijk ook gescrapt worden.
Het vilten boompje heb ik van een houten boompje afgesloopt, dat ik bij de Xenos gekocht heb. Goed idee, al zeg ik het zelf. Het mooie is dat het vilt aan twee kanten zit, dus het boompje kan gewoon nog tegen de muur gezet worden óf je kunt er nog een layout mee maken. Wat zal het worden....?
Een fijne avond allemaal. Wij zijn de komende zaterdagavonden weer veroordeeld tot het kijken naar Idols nr zoveel en de vrijdagavond naar Dancing on Ice. Gelukkig dat Wanna be a Popstar bijna is afgelopen, zucht.
donderdag 18 oktober 2007

Gouwe Ouwe 2

Hoi, daar ben ik weer met nog een paar "Gouwe Ouwe" layouts. Het zijn layouts waar ik eerlijk gezegd best wel trots op ben en die ik graag met jullie wil delen. Op de foto's mijn dochter 11 jaar geleden.......Isn't she lovely?


woensdag 17 oktober 2007

Naar de bossen

Afgelopen zondag zijn we met de kids naar de bossen geweest. Wat een prachtige herfstdag was het! En alhoewel de kinderen in 1e instantie niet mee wilden ("Bossen? Saaaaai") hebben ze zich prima vermaakt. Natuurlijk nog wat plaatjes geschoten en daarna een terrasje gepikt. Zulke zondagen zouden er vaker moeten zijn!


Mijn vingers jeuken om de foto's te verscrappen. Groetjes.

zondag 14 oktober 2007

Nieuwe layouts, zoals beloofd

Zoals beloofd hier de layouts die ik gisterenavond gemaakt heb. Het vilt op de Peaceful layout is een placemat van de Xenos.
En deze layout is dus gemaakt aan de hand van een schets. Wat zijn die taartrondjes toch leuk om te gebruiken hè?

Zo nu snel naar Merlijn een hapje eten, want het is onze 15e trouwdag!

zaterdag 13 oktober 2007

Nog een sneak peek!


Voor een challenge op de Dutchfreestyle club heb ik vanavond nog een lo gemaakt n.a.v. een schets van Martine Rijnbeek. Hier weer een sneak peek. Morgen volgt de hele lo.
Truste!


Sneak peek


Yes! Weer één af. Hierbij een sneak peek. Morgen bij daglicht maak ik een foto.


Fijne avond!

donderdag 11 oktober 2007

Hoeveel jaar?

Woensdagavond, Frank naar de tennisbaan en de kids in bed; Scraptijd!

Ik had nog papier liggen uit de coordinatescollections van vorig jaar. Het papier is eigenlijk helemaal niet mijn smaak, maar ja, natuurlijk ook zonde om te laten liggen. Heb er dus toch maar iets van gemaakt en ik ben blij, dat het papier nu eindelijk weg is.
Geef mij maar felle kleurtjes die herfsttinten zijn niets voor mij! Bah.
Op de foto onze Jorg die in januari 2000 één jaar werd. Als we hem vroegen "Hoeveel jaar wordt Jorg?" dan stak hij heel enthousiast één vingertje op.


woensdag 10 oktober 2007

Gouwe Ouwe 1Gisterenavond ben ik met mijn grote zus (oké, ik heb alleen maar grote zussen, ik bedoel de 2e (-;) naar de bios geweest naar de film Das Leben der Anderen. Een prachtige film over de Stasi in het voormalige Oost-Duitsland. Mocht je de kans hebben om de film te zien; het is zeer zeker de moeite waard.

Daarom geen tijd gehad om te scrappen. Niet dat ik dit elke avond scrap hoor (ik zou wel willen, daar niet van, maar ja, dat gaat nu eenmaal niet).

Vind het toch wel leuk om iets te laten zien. Daarom maar een "gouwe ouwe". D.w.z. een lo die ik onlangs gemaakt heb en waar ik best wel happy mee ben:Ik wil in de toekomst vaker een gouwe ouwe laten zien. Er zijn tenslotte vast mensen onder jullie die ze nog niet gezien hebben.

Voor straks welterusten en tot de volgende keer!

maandag 8 oktober 2007


Believe.....


Gisteren
avond heb ik deze layout gemaakt. Ik was er lekker snel mee klaar, maar wat wil je ook met zo'n grote foto? (-; De bloemen en blaadjes zijn van vilt gemaakt. Groetjes en een fijne avond.

zondag 7 oktober 2007

Love to Swing
Ik moest nog steeds een layout maken voor de Elsie-challenge van de Dutch Freestyle club. Aangezien ik 4 weken achter liep, moest het er vanochtend dan maar van komen. De opdracht was de titel van de lo in gedeeltes te splitsen.
En nog even een close-up:
Groetjes,
Margriet

vrijdag 5 oktober 2007

Grapje!

Gisterenavond liep ik bij de C&A binnen en zag daar deze poster van J-Style, het kledingmerk van Jan Smit.
Ik moest meteen aan een foto denken, die ik nog had liggen van ons bezoek aan Londen in juni van dit jaar. Thuis gekomen ben ik meteen aan de slag gegaan. Met toestemming van Frank hier het resultaat: (-;

woensdag 3 oktober 2007

Kaart gescrapt


Afgelopen zaterdag heb ik een workshop stempelen gevolgd bij De Creatie (http://www.de-creatie.nl/) in Veghel. De Creatie is momenteel mijn favoriete scrapwinkel. Aangezien ik lid ben van de Get Inspired! kit groeit mijn verzameling stempels in een rap tempo. Maar wat kan je er eigenlijk mee?? Op de workshop in ieder geval een boel ideeën opgedaan en ben thuis enthousiast aan de slag gegaan. Maandagavond heb ik o.a. deze kaart gemaakt.

Een eigen blog!

Verrassing!

Ik heb een blog!

Na er lang over nagedacht te hebben ben ik ook maar eens het WWW opgegaan. Je kunt tenslotte niet achterblijven ((-; Nog even getwijfeld of het nu in het Engels of Nederlands zou moeten, maar gekozen voor het Nederlands zoals je ziet. Ik zal nog wel het een en ander moeten uitproberen om er iets leuks van te maken. De banner bovenin is tijdelijk. Daar wil ik z.s.m. iets anders op verzinnen.
Als je mijn blog bezoekt, dan zou ik het leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat. Ik ben benieuwd! (-:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...