Pagina's

woensdag 29 juni 2016

Doosje uit de oude doosHoi hoi,
Vandaag een doosje uit de ouwe doos van een ouwe doos., maar nu met wat hippe kleurtjes.
Ik maakte er begin 2014 een heleboel van. Als je het leuk vindt om er ook een (meer mag ook) te maken, klik dan hier voor de omschrijving. Ik beloof je, het is niet moeilijk en erg leuk om te doen.
vrijdag 17 juni 2016

Jar of Love + Recht uit het HartVandaag een paar kaartjes met de prachtige Jar of Love stempelset + bijpassende dies en de nieuwe, multi-functionele Nederlandse stempelset  Recht uit het Hart.
{klik op de foto om het filmpje te starten}Woensdag 22 juni ga ik weer bestellen. Wil je mee bestellen, stuur me dan een mailtje.
donderdag 16 juni 2016

Soms zit het mee, soms zit het tegen PART IIDat het soms mee zit en som tegen, daar hadden we het in mijn vorige blogpost al over. Vandaag zat het tegen in Huize B. Met 0,1 tekort zakken voor je examen is echt wel balen. Gelukkig is er volgende week een herkansing, dus laten we hopen dat het dan mee zit! Gisteren zat het me ook al niet helemaal mee. Ik ben druk bezig met de voorbereidingen voor mijn teamdag van a.s. zaterdag. En soms draaf ik dan ga ik dan 's-avonds een beetje te lang door....Birthday Fiesta Stampin' Up!Ik bedoel....Ik hobby heel graag, stempelen, knippen, plakken enzovoorts......Maar om nou 18 van die lama's met de hand uit te knippen, terwijl je er een framelit-die van voor je neus op tafel hebt liggen, is dan weer het andere uiterste....Beeld ik het me nu in of kijk Noppes me nu echt meewarig aan? woensdag 15 juni 2016

Soms zit het mee, soms zit het tegenSoms zit het mee, soms zit het tegen. Zomaar een tekst uit de nieuwste Nederlandse stempelset Recht uit het Hart.


Superleuk vind ik deze set, maar de Yar of Love en het bijtje uit de Shooting Star mogen er zeker weten ook zijn!Heerlijk gewoon om met al die nieuwe spulletjes te kunnen werken.
maandag 13 juni 2016

Nieuwsflits Fox Builder punch!
Het aantal vossen in Veldhoven is de laatste dagen flink toegenomen door de komst van de Fox Builder pons. Toch verwacht Staatsbosbeheer niet dat de vossen een plaag zullen worden. Met de pons kunnen immers ook wasberen, stinkdieren, dassen en vogels worden gemaakt.Fox Builder Punch Stampin' Up! € 22Wilt u helpen de wild populatie van Nederland te laten groeien, bestel dan de Fox Builder pons via info@bijmargriet.com.


A.s. dinsdag ga ik weer bestellen. (-:zondag 12 juni 2016

Happy Day!Hallotjes!


Large Letters Framelits Stampin' Up!
Ik wens u allen een fijne zondag!woensdag 8 juni 2016

Twiedel twiedel twiedel twiet....Ik ben een kanariepiet
Zoals ik zing is ongehoord
Want ik ben enig in mijn soort
Twiedel twiedel twiedel twiet
Foxy Builder Punch Stampin' Up! € 22Aaaaarghhhhh, dat liedje heb ik nu al een week (sinds ik deze labels met de Fox Builder Punch gemaakt heb) in mijn hoofd.Twiedel twiedel twiedel twiet....IK WORD COMPLEET KIEREWIET!dinsdag 7 juni 2016

Nieuwe vrienden met Foxy BuilderEerder vertelde ik al dat we tijdens de Stampin' Up! cruise zo ontzettend verwend waren. Zo lag er bijvoorbeeld élke avond een mooi ingepakt cadeau op ons bed.Het mooiste cadeau -wat mij betreft- bewaarde ze voor de laatste avond; een compleet Foxy Friends pakket, met stempels, pons en papier. {zwijmel} Ik maakte er de afgelopen week al een heleboel nieuwe vrienden mee!

Stampin' Up! Foxy Builder Punch € 22De Foxy Builder pons heeft echt ongekend veel mogelijkheden. Ik ben er echt sti(n)k gelukkig mee!
Houdt mijn blog en creatieve Facebook pagina in de gaten voor nog meer dierenvrienden. Wil je de Foxy Builder pons bestellen, laat het weten. Los kost de pons € 22, met bijpassende stempelset € 49,50. Donderdag 8 juni plaats ik weer een bestelling bij Stampin' Up!. Op zaterdag 9 juli geef ik een workshop met deze ontzettend leuke bundel. Klik hier voor meer informatie.
maandag 6 juni 2016

Swirly BirdAhoi!Speciaal voor enkele bijzondere collega's die mee op cruise gingen maakte ik weer wat tasjes met mijn Silhouette.Dit keer in maritieme stijl. Bij thuiskomst vond ik nog een verdwaald bootje op mijn werktafel. En ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om het weg te gooien.
 Een bedanklabeltje leek me wel een goede bestemming. Leuk dat je weer langs kwam, tot de volgende keer.vrijdag 3 juni 2016

Heel veel Stampin' Up! nieuws | nieuwe worskhopdataTerug van een geweldige reis, oh wat hebben genoten en wat zijn we verwend!! Ik heb een drukke week achter de rug, met bezoekjes aan het ziekenhuis, de ortho, school, verjaardag, achterstallig werk, gezin en huishouden -tot overmaat van ramp een kapotte wasmachine-, lancering van de nieuwe catalogus en een teamdag in het vooruitzicht. Het bloggen schiet er dus wederom bij in. Ik hoop snel iets meer over de reis te vertellen en te laten zien hoor, want die was te mooi om ongezien voorbij te laten gaan.


Maar nu eerst even wat belangrijke SU-nieuwtjes.


Nieuwe catalugus


1 juni is de nieuwe catalogus live gegaan. Een catalogus boordevol nieuwe stempelsets, kleuren, ponsen, dies, frisse ideeën en inspiratie. Ik vind het persoonlijk de mooiste catalogus die ik tot nu toe heb mogen meemaken. Klik hier of op de foto om hem online te bekijken.

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2016-2017%20Annual%20Catalog/2016_ACWeb_Eng-UK.pdfNieuwe Nederlandse stempelset

Met 20 Nederlandse demonstratrices mochten wij de teksten van deze stempelset bedenken. Zoveel demo's, zoveel wensen, dat was niet gemakkelijk. Daarbij moesten we ook rekening houden met de grootte van de Engelse teksten en de bijbehorende afbeeldingen. Voor wat betreft de teksten kwamen we er achter dat dingen die wij hier in het zuiden zeggen, ze in het westen bijvoorbeeld niet zeggen en andersom. De titel 'Recht uit het Hart' en nog wat andere teksten komen van mijn hand en daar ben ik best wel trots op. De stempelset kost € 45 en met de bijpassende Flourish dies als bundel € 72. Dat is veel geld, maar dan heb je ook 18 stempels en 10 dies.
http://www2.stampinup.com/ECWeb/ProductDetails.aspx?productID=143214#Iambringingbirthdaysback
 
2 juni is de dag, die je niet vergeten mag! Want dan ben ik namelijk jarig en daarom heb ik een leuke actie bedacht. Stuur jij mij een zelfgemaakte kaart voor mijn verjaardag, dan krijg je van mij een origineel kaartje terug op jouw verjaardag (misschien wel met een kleine verrassing). Bovendien verloot ik onder alle ingezonden kaarten een ‪#‎imbringingbirthdaysback‬ stempel van Stampin' Up! Wat moet je doen?
- stuur een zelfgemaakte kaart met daarin je naam, volledige adres én geboorte-datum
- de kaart moet uiterlijk 9 juni bij mij binnen zijn, dus je hebt nog de tijd om mee te doen
- mijn naam en adres: Margriet Tournier, Biezenkuilen 83, 5502 PB Veldhoven


#iambringingbirthdaysbackFoxy Friend Product Workshop
 
Op zaterdag 9 juli van 13.30 tot ong. 15.30 uur geef ik een workshop met de Foxy Friends stempelset en bijpassende pons. Ik maak een heleboel voorbeelden ter inspiratie, waaruit jij kunt kiezen om na te maken of er je eigen draai aan te geven. De kosten van deze workshop inclusief bundel (t.w.v. € 49,50) zijn € 54,50.  Je betaalt dus slechts € 5 voor de koffie/thee, lekkers en het materiaal. Waar heb je daar tegenwoordig nog een leuke middag voor? Opgeven kan uiterlijk t/m 2 juli i.v.m. bestellen van de bundel. Wil je wel de workshop volgen, maar de bundel niet in voren bestellen dan betaal je € 12,50 voor de workshop. Geef je snel op want vol=vol. Ik heb plek voor maximaal 8 personen. De workshop is niet bedoeld voor demonstratrices.

Foxy Friends Stampin' Up!Workshop Oh Happy Day!
 
Op woensdagavond 6 juli van 19.30 tot ong. 21.30 uur gaan we een mini-albumpje maken, geïnspireerd op mijn Incentive Swap (de swap wordt aangepast). Kosten zijn € 12,50 incl. koffie/thee, iets lekkers en materiaal. Geef je snel op want vol=vol. Ik heb plek voor maximaal 8 personen. Deze workshop is niet bedoeld voor demonstratrices.mini album
Gratis producten | extra rewards
 
 Gedurende de maand juni krijg je bij besteding van € 350 en meer € 35 éxtra Stampin' Rewards. Deze € 35 komt dus bovenop de 10% aan GRATIS producten die je normaal al krijgt bij een bestelling van € 200 en meer. Dit geldt bij een induviduele bestelling, maar ook bij een verzamelbestelling, bijvoorbeeld samen met je vriendinnen of als gastvrouw op een party. 
Rekenvoorbeeld: (verzamel)bestelling € 350 = € 35 + € 35 extra = € 70 gratis producten uitzoeken. Verzamelbestelling € 375? Dan krijg je € 45 + € 35 extra = € 80 aan gratis producten.
Je ziet het organiseren van een verzamelbestelling of knutselavond kan een aantrekkelijk aangelegenheid zijn!

Aantrekkelijke instapactie
 
Dacht je er misschien al langer over om demonstratrice te worden, dan is juni misschien wel DE  perfecte maand voor jou om in te stappen. Je koopt een starterspakket van € 129 en kiest voor € 175 aan producten. In de maand juni mag je bovendien nog eens GRATIS 2 stempelsets naar keuze uitkiezen! Is dat leuk of is dat leuk? In het geval je workshops gaat geven, kun je een leuk zakcentje bij verdienen of je eigen hobby bekostigen. Ik ben altijd nog op zoek naar uitbreiding van mijn team, dus neem gerust vrijblijvend contact met me op voor meer info. Tel. 06-37330259


Besteldata juni
Maandag 6 juni
Donderdag 8 juni
Dinsdag 14 juni
Woensdag 22 juni
Woensdag 29 juni
 
 
 
Afhalen bestellingen
Graag zoveel mogelijk op maandag en woensdag tussen 14.30 en 17.30. Gedurende deze tijden is er ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het vrijblijvend bekijken van mijn Stampin' Up! producten en creaties e/o een persoonlijk advies.Pfieuw, dat was het voor vandaag. Een boel info hè? Ik ga nu met mijn zoon naar de stad voor het kopen van een blouse en stropdas voor zijn gala. Een pak en schoenen heeft ie al, dus dit is nog maar een pies of keek..... (-;


Fijn weekend!
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...